Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

26 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η ανοδική διάσπαση του πλάγιου σχηματισμού ήλθε μία ημέρα νωρίτερα απο την πρόβλεψη.
Δεν μας διέψευσαν οι ταλαντωτές αναδρομής που με την συμπεριφορά τους αύξησαν την εμπιστοσύνη μας στην πειραματική περίοδο της δοκιμής τους.
Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων ο βραχυπρόθεσμος ταλαντωτής των 11 όρων ακούμπησε σχεδόν αλλά δεν διέσπασε τον πιο μακροχρόνιο των 16 όρων και συνέχισε προς τα πάνω προσθέτοντας άλλο ένα σημείο, όπου πραγματοποιείται σημαντική κίνηση χωρίς οπισθοδρόμηση και δεύτερη διάσπαση. Ο ταλαντωτής των σημείων που ακολουθούν τάση έδωσε την πιο πρώϊμη ένδειξη ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και προχώρησε πιο πολύ σήμερεα στην θετική περιοχή.






Δικαιούμεθα πλέον να χρησιμοποιήσωμε γραμμές θεωρώντας ότι το χαμηλό των προηγουμένων ημερών είναι ένα σημαντικό χαμηλό και να διαγράψωμε τα όρια της ανοδικής κινήσεως ως πρώτη προσέγγιση.


Κατ'αρχάς ξέρομε ότι συμπληρώσαμε έναν σχηματισμό a,b,c.
Το ερώτημα είναι αν το πρόσφατο χαμηλό είναι το οριστικό τέλος του c η αν είναι ένα (α) ενός πιο πολύπλοκου c.
Η ανάλυση συστολής των κυματομορφών (βλ. προηγούμενες αναρτήσεις) συνηγορεί ότι είναι (α) του c και επομένως οι πιθανότητες είναι ότι μετά την ανοδική αντίδραση θα έχομε ένα ακόμη κύμα κάτω.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαρούμε με τα μικρά δώρα που στο κάτω-κάτω υπάρχει μία μικρή πιθανότης να αποδειχθούν μεγάλα δώρα.

Τα μικρά δώρα είναι:
1. Η πορτοκαλιά γραμμή Α η οποία λέει ότι φύγαμε προς τα πάνω
2. Ένας πιθανότατος ανοδικός σχηματισμός ώμοι-κεφάλι.Μωβ γραμμές.
3. Οι αντιστάσεις που είναι στην περιοχή των 920-950 μον. πράγμα που δίδει ένα εκμεταλλεύσιμο διάστημα  απο άποψη συναλλαγών (Κόκκινη γραμμή Γ)  Αν σταθούμε τυχεροί η επόμενη αντίσαση είναι κάπου στις 1045 μον (Γαλάζια γραμμή Β).
 Ο εξελικτικός χρόνος επίσης λέει ότι έχομε να κάνωμε με αντίδραση.
Θέλουν προσοχή απο άποψη αποδόσεων τα warrants ΕΤΕ ΠΕΙΡ.
Επίσης οι "περιφερειακοἱ" παίκτες του 25 αρη και ΔΕΗ ΟΤΕ.

Στηρίξεις αντιστάσεις για την Δευτέρα:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου