Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

9 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ

Τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο-πολύ όπως προέβλεπε η μεθοδολογία της συστολής των κυματομορφών, με συνέχεια της πτώσης και βραχυπρόθεσμη επιδείνωση του κλίματος.
Τα πράγματα πλέον παρά τα λεγόμενα περί παροχής ρευστότητας στις τράπεζας και τα παρόμοια δείχνουν κατ'εμέ περαιτέρω επιδείνωση.
Τόσο στα ακρότατα, όσο και στα σημεία τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής έχει δοθεί καθοδικό σήμα από τους ταλαντωτές, και ο εξελικτικός χρόνος, "έφυγε" προς τα κάτω.
 

Ξαναμπήκαμε στον μακροχρόνιο καθοδικό δίαυλο και δεν αποκλείεται πριν ξεμπερδέψομε να δούμε χαμηλότερα χαμηλά από το τελευταίο μεγάλο καθοδικό κύμα.
Τα αυτά και μάλιστα με περισσότερη σαφήνεια στο υποσύνολο των σημείων τάσης, χωρίς συστολή, όπου η γραμμή των τιμών είναι σαφώς κάτω από την γραμμή των σημείων περιστροφής και έχει δοθεί καθοδικό σήμα στους ταλαντωτές.
 

Δυστυχώς ευθειάζεται και αποκτά χαρακτήρα διορθωτικού ανοδικού κύματος και σε τρίτο στάδιο συστολής η πρόσφατη "ταλαιπωρημένη"άνοδος.
Αν δεν αλλάξει κάτι θεωρούμε ότι και εδώ βρισκόμαστε σε επανάληψη της καθόδου σε μεγαλύτρο χρονικό ορίζοντα.

Συνοψίζοντας:Όλες οι ενδείξεις από την μέθοδό μου είναι ότι επανέρχεται η κάθοδος. Από την σφοδρότητα των επομένων ημερών θα κριθεί αν πρόκειται για ένα κύμα B καθοδικό η για συνέχεια του μεγαλύτερου καθοδικού κύματος.
Στώμεν καλώς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου