Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μετά από πολύ καιρό και πολλές προσπάθειες, δημιουργήθηκε ένας ενιαίος χώρος ερασιτεχνικής τεχνικής ανάλυσης από τον φίλο Β. Μαρκάκη, όπου συμμετέχω ως μέλος ομάδας πλέον.


http://thetradersdiary.gr/
Εκεί θα γράφω τα της τεχνικής ανάλυσης.
Εδώ θα γράφω σκέψεις για τα τεκταινόμενα σε προσωπικό και γενικότερο επίπεδο, καθώς επίσης και ό,τι θεωρητικά ευρήματα προκύπτουν γύρω από την ΤΑ από την έρευνά μου.
Παρακαλούνται οι φίλοι αναγνώστες που επιθυμούν, να υποβάλλουν αίτημα στον ανωτέρω ιστότοπο.
Γίνεται κάποια επιλογή, ούτως ώστε και ομοιογένεια, και κοσμιότης και σοβαρότης να διασφαλίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Δεν είναι η μόνη. Άλλες ομάδες έχουν ήδη δημιουργηθεί και φαίνεται ο σπόρος της συνεργασίας των ερασιτεχνών ΤΑ αρχίζει σιγά-σιγά να βλαστάνει και οι καρποί των καινοτόμων μεθόδων και τρόπου σκέψεως και αναλύσεως ελπίζω να είναι επωφελείς για όλους.
Χωρίς μεγαλεπίβολα σχέδια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διαφημίσεις. Απλά και άμεσα.
Τι θα φέρει αυτή η αρχή δεν το ξέρω. Ξέρω όμως ότι για μένα είναι σημαντικό ότι ξεκίνησε και ότι είναι μία θετική προπάθεια με πολλούς συντελεστές με ξεχωριστά ταλέντα και δεξιότητες που αποφάσισαν να συνεργαστούν σε ένα άλλο κλίμα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα προχειρότητας, μετριότητας, ατομισμού, δυσθυμίας και συνεχούς γκρίνιας από όλους για όλους και για όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου