Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Βρισκόμαστε στον πυθμένα ενός μεγάλου κύματος C.
Ο Elliott λέει ότι στην περιοχή αυτή κορυφώνονται αρνητικά συναισθήματα, και κοινωνική διάθεση με μύριες όσες εκδηλώσεις.
Μπορεί να μην είναι ακριβής επιστημονική θεωρία αλλά είναι ακριβής εμπειρικά.
Εξ ου και η αποτυχία δημιουργίας μιας ομάδας ερασιτεχνών αναλυτών, προσωπικές επιθέσεις δεξιά και αριστερά με ιδιαίτερη κακεντρέχεια σε έντιμους και αφιλοκερδείς φίλους, ζόφος και διάλυση στην χώρα και ένα παγκόσμιο κλίμα που σκοτεινιάζει όλο και πιο πολύ.
Ως εκ τούτου και επειδή δεν αντέχω άλλα προβλήματα μετά το περιπετειώδες καλοκαίρι, περιορίζω την πρόσβαση σε φίλους και γνωστούς όχι απαραίτητα ομονοούντες/ούσες και συμφωνούντες/ούσες με όσα γράφονται, αλλά οπωσδήποτε με καλή πρόθεση και διάθεση για μία παραγωγική ανταλλαγή απόψεων και σκοπό την βελτίωση και των απόψεων και των τεχνικών αναλύσεων προς όφελος όλων και πάντοτε αφιλοκερδώς.
Όσοι/ες επιθυμείτε να λάβετε πρόσκληση παρακαλώ χρησιμοποιείστε το e-mail.
Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνω ότι η ΤΑ δεν είναι ακριβής επιστήμη και όποιος καταφέρνει να έχει δίκιο το στο 75% των προβλέψεων η των αντιδράσεών του  βρίσκεται πολύ κοντά στα όρια των μεθόδων. Οι μεγάλοι δάσκαλοι του παρελθόντος Gann και Marechal δεν μας έκαναν την χάρη να αποκαλύψουν την μέθοδό τους. Οι νεότεροι της ίδιας σχολής, όπως ο Cowan ναι μεν αναλύουν επιστημονικά αλλά πουθενά στα γραπτά τους δεν εμφανίζεται εφαρμογή και πρακτικά προτείνουν ένα μείγμα από μεθόδους που δεν ξέρεις πότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις τι. 
Είναι περισσότερο μία επίδειξη των κανονικοτήτων των οικονομικών και χρηματιστηριακών χρονοσειρών παρά μέθοδος ΤΑ.
Εξαίρεση αποτελούν τα κεφάλαια του ανωτέρω συγγραφέα που αναφέρονται στην σύνδεση των κινήσεων των ουρανίων σωμάτων με τις εν λόγω μεταβολές.
Βρίσκομαι στο στάδιο του γράψε-σβύσε της μεθόδου συστολής των κυματομορφών και των ταλαντωτών που επενόησα και σε λίγο θα αρχίσω να τα αναρτώ στα Ελληνικά κεφάλαιο προς κεφάλαιο για κριτική και βελτιώσεις.
Ευχαριστώ ποου με συντροφέψατε όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτή η αλλαγή στην πρόσβαση είναι αναγκαία και για την ψυχική μου υγεία και  για την ησυχία μου.

11 σχόλια:

  1. κουράγιο και καλή συνέχεια στο έργο σας! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ και εγώ για την πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας. Με τιμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρης Βαλασσοπουλος: Σας ευχαριστω κ Παπαβασιλείου για την πρόσκλησή σας που μου απευθύνατε.Καλό κουράγιο και όλα να πανε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ
    για την πρόσκληση. Να είσαστε πάντα καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω και εγώ , καλή μας συνέχεια με δύναμη και υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ φίλοι μου και ζητώ συγγνώμην για την ανωμαλία.
    Η προσέλευση είναι τόσο μεγάλη που νομίζω ότι τελικά είναι δώρον άδωρον η μετατροπή σε ιδιωτικό ιστολόγιο του "ΖΑΛΕΥΚΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνοιξε το πάλι κε Στάθη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επικοινωνείτε με τον κόσμο όπως κάνετε τόσο όμορφα τόσο καιρό....

      Διαγραφή
  8. Καλέ μου φίλε Γιάννη, άσε με να το σκεφτώ λίγο.
    Η επίθεση στον Βασίλη ήταν τόσο έντονη που ειλικρινά φοβάμαι μην έχω τίποτε μπλεξίματα από την μια, αλλά από την άλλη έστειλα παραπάνω προσκλήσεις απ' αυτές που ήταν καταγεγραμμένες στην λίστα των αναγνωστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ πολύ
    για την πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή