Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Οι ενδείξεις είναι ότι θα συνεχίσομε προς τα κάτω μετά την σημερινή συνεδρίαση, καθώς δόθηκαν σήματα εξόδου από τους ταλαντωτές και βεβαίως από τα διαγράμματα.
Νομίζω ότι προς το παρόν αναβάλλεται η άμεση πορεία προς τις 600-615 μον.


Μένει να δούμε αν διανύομε ένα ακόμη διορθωτικό κύμα του τρέχοντος ανοδικού σε μικρό στάδιο συστολής οπότε αναμένεται να κρατήσουν οι στηρίξεις, η αν έχει ξεκινήσει ένα καθοδικό κύμα μεγαλύτερης πολυπλοκότητας (μεγέθους και σταδίων συστολής).
Λόγω των συνεχών υψίσυχνων αλλαγών είναι δύσκολο να εκτιμηθεί τι από τα δύο συμβαίνει, αλλά δεν είναι καλό σημείο, το γεγονός ότι έχουν δημιουργηθεί καθοδικές αποκλίσεις στους ταλαντωτές και το χθεσινό κλείσιμο ήταν μεταξύ δεύτερης και τρίτης στήριξης που στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων σημαίνει καθοδική συνέχεια. Επίσης δημιουργείται συνωστισμός σημείων στους ΤΤΑ καθώς, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στους μεταταλαντωτές τους καθώς οι δεύτεροι απεικονίζουν πιο μακροχρόνιες διαδρομές του δείκτη.
Οι εκτιμώμενες αντιστάσσεις και στηρίξεις για σήμερα παρατίθενται στον πιο κάτω πίνακα.
 

Συνοψίζοντας: Είναι πιθανό να έχει τελειώσει σε πρώτο στάδιο συστολής το τρέχον ανοδικό κύμα.
Οι συμμετέχοντες πιστεύουν ότι η περιοχή των 565-66 μον. είναι σημαντική στήριξη, αλλ΄ αυτό μένει να αποδειχθεί.

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ.Και όταν θεωρείτε οτι είστε σε θέση,δώστε μας εκτίμηση μέσο ή μάκροχρόνια...Ζ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ εγώ για την ανοχή καθώς σήμερα συνέβη το λιγότερο πιθανό, δηλαδή επανάληψη της ανόδου και μάλιστα με βεγγαλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω να αρχίσουμε να σας κατηγορούμε ότι μας κλείσατε το σπίτι!!!!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω και εύχομαι όχι. :).
      Έπρεπε να έχω αναρτήσει το διάγραμμα με την συνολική χρονοσειρά που η ταχεία συνιστώσα δεν έχει γυρίσει ακόμη προς τα κάτω, διότι στο διάγραμμα τάσης ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ μεταβολές για να δημιουργηθεί ένα σημείο στην χρονοσειρά. Δεν το είδα γιατί βιαζόμουν και νάτο το λάθος.

      Διαγραφή