Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

15 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σφοδρότης της πτώσεως είναι μεγάλη, αν και η χθεσινή συνεδρίαση έδωσε κάποια σημεία ανάσχεσης στον ταλαντωτή αναδρομής των σημείων τάσης και υπό την προϋπόθεση ότι η χθεσινή προσπάθεια ανασύνταξης δεν είναι ακρότατο. Αν και σήμερα έχομε μικρή πτώση τότε αυτή η παρατήρηση είναι γεγονός.
 
Η σφοδρότης φαίνεται καλύτερα στ ακρότατα, όπου απεικονίζεται έναρξη καθοδικού κύματος του οποίου η έναρξη είναι πολύ έντονη και η θεωρία των ΤΤΑ (τροποποιημένων ταλαντωτών αναδρομής λέει ότι θα έχει και επιταχυνόμενη συνέχεια μετά από ασθενή μικρής διάρκειας άνοδο.  
 
Λόγω του ότι τελείωσε ένα ανοδικό διορθωτικό κύμα τριών σταδίων συστολής και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχομε μπει σε ένα καθοδικό έως πλαγιοκαθοδικό κύμα μεγάλης πολυπλοκότητας  θα χρειαστεί πολλή προσοχή τις επόμενες ημέρες, έως ότου ξεκαθαρίσει τι από τα δύο συμβαίνει.
Αν δηλαδή, βρισκόμαστε πράγματι στο C η αν η άνοδος από τις 470 μον. είναι Α ενός (Β).
 

Σ' αυτή την περίπτωση και σε διάστημα όχι μεγαλύτερο της εβδομάδας θα  πρέπει: 
α. Να μην παραβιασθεί η ζώνη των 530-550 μον.
β. Να ακολουθήσει άνοδος διαρκείας τουλάχιστον εβδομάδας, ούτως ώστε να μην ισχύσει εκ νέου ο σχηματισμός αντιστρόφης ΩΚΩ στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων και όπου τα πράγματα είναι ήδη δύσκολα.
 Εντός των επομένων 7-9 ημερών τα πράγαμτα θα πρέπει να ξεκαθρίσουν.

Συνοψίζοντας: Η σφοδρότης της καθόδου είναι μεγάλη και θέτει σε κίνδυνο το αισιόδοξο σενάριο το οποίο είχαμε υιοθετήσει τους τελευταίους 2 μήνες. Θα πρέπει να κρατήσει η στήριξη των 530-550 μον, εντός των επομένων 7-9 ημερών και να ακολουθήσει σημαντική άνοδος πάνω από τις 600 μον. για να πούμε ότι δεν έχομε μπει στην συνέχεια της μακροχρόνιας καθόδου.


3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ.Σταθερός αναγνώστης σας.Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε! Μακάρι να υπερισχύσει το αισιόδοξο σενάριο... ΜΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καλημέρα μου στους εκλεκτούς φίλους που μπαίνουν στον κόπο να γράψουν τα σχόλιά τους στο φτωχικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή