Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

1 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μαίνεται η μάχη μεταξύ αισιόδοξων και απαισιόδοξων η οποία μέχρι στιγμής όσον αφορά τους τροποποιημένους ταλαντωτές αναδρομής είναι ισόπαλη και παρά την ισχνή ανοδική πρόοδο και αν ισχύσουν όσα ίσχυσαν τα τελευταία τρία χρόνια βαραχυπρόθεσμα νικητές, βραχυπρόθεσμα επαναλαμβανω, θα πρέπει να είναι οι απαισιόδοξοι κατά την ταπεινή μου άποψη.

1. Ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων τάσης, δείχνει μεγάλη επιβράδυνση της ανοδικής κίνησης
και σε σημείο γύρω από το οποίο +/- ένα η δύο σημεία ακόμη στην καμπύλη συμβαίνουν αντιστροφές. Η ταχεία συνιστώσα έχει κορεσθεί.



2. Στα ακρότατα, φαίνεται να δημιουργείται ένα τελικό διαγώνιο τρίγωνο και να δημιουργείται μία αρνητική απόκλιση μεταξύ ΤΤΑ και τιμών.


Συνοψίζοντας: Κατά την ταπεινή μου άποψη είτε περατώθηκε, είτε βαίνει προς περάτωση η ανοδική  κίνηση ενός σύνθετου ανοδικού κύματος τριών σταδίων συτολής, το οποίο ναι μεν μεσοπρόθεσμα μας έχει βγάλει από τον δίαυλο της μακροχρόνιας καθόδου, αλλά βραχυπρόθεσμς έχει εξαντλήσει την ανοδική του δυναμική σε πολύ μεγάλο μέρος. Πιστεύω ότι το πιο πιθανό να συμβεί είναι μία αναδρομή προς την περιοχή των 620-610 μον., παρά άνοδος διαρκείας.

 



1 σχόλιο: