Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016: ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ψυχική κόπωση και υποχρεώσεις απομυζούν δυνάμεις που θα έπρεπε να αφιερωθούν στην έρευνα και την σύνταξη της καθημερινής αναφοράς σε σας τους φίλους που βρίσκονατι καθημερινά στις επάλξεις για τον επιούσιο, την διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους, στον  αγώνα σε πολλά μέτωπα.
Η χώρα πλέον εμφανίζει χαρακτηριστικά ενός αποτυχημένου κράτους (failed state) με προτελευταίο δείγμα τον χαρακτηρισμό του Αιγαίου ΜΑΣ σε θάλασσα του ΝΑΤΟ, όπου καταδεικνύεται η απώλεια της κυριαρχίας στο εθνικό έδαφος και όπου η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία οικονομική Συρία και τελευταίο την πτώση του ελικοπτέρου του ΠΝ Augusta-Bell στην Κίναρο. 
Ο χαμός άλλων τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος σε συνθήκες που μας ξύνουν την αγιάτρευτη πληγή των Ιμίων (πτώση ελικοπτέρου πάνω σε βραχονησίδα υπό δύσκολες επιχειρησιακές συνθήκες), ήρθε να προστεθεί στο ήδη ασήκωτο βάρος της θλιβερής καθημερινότητας που ζούμε.
Τιμή και δόξα στους πεσόντες και καλό κουράγιο στις οικογένειές τους.

Φαντάζει σχεδόν υβριστικό να ασχοληθώ με το ΧΑΑ σήμερα, και δεν θα το έκανα αν δεν πίστευα ότι είναι η ιστορία γραμμένη με αριθμούς.

Άλλη μία πτωτική ημέρα χθές και η εικόνα δείχνει ότι τραβιόνται τα χεριστήρια για να πάρομε λίγο ύψος.
Βρισκόμαστε ακριβώς πάνω στο μεσαίο δόντι του δικρανιού, το οποίο συνήθως αποτελεί προσωρινή έστω στήριξη.
 
Ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων τάσης πλησιάζει το 8ο σημείο που είναι σημείο ασθενούς αντιστροφής ίσως, και τα σημεία πάνω στην καμπύλη ξανακλείνουν τις μεταξύ τους αποστάσεις, πράγμα του σημαίνει ότι η αντιστροφή, έστω και προσωρινή είναι κοντά.
Η πιθανότης μίας ακόμη συνεχόμενης πτωτικής ημέρας είναι της τάξεως του 12%.
 
Όμως, η τεχνική εικόνα παραμένει δυσμενής και αρχίζει να διαγράφεται ένας νέος στόχος στα ακρότατα που είναι η περιοχή των 320 μον.
Αυτό συμβαδίζει με τον στόχο των 40 ημερών εξελικτικού χρόνου στ σημεία τάσης.

Συνοψίζοντας: Αν και είναι πολύ πιθανή προσωρινή αναπήδηση, η εκτίμησή μου είναι ότι η πτώση δεν έχει τελειώσει και πλέον διαγράφεται η πιθανότης προσέγγισης των 320 μον. 
Καλημέρα και καλό κουράγιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου