Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

8 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2015:ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Όσον αφορά την βραχυπρόθεσμη πορεία των πραγμάτων εκεί στις "Νότιες Θάλασσες" νομίζω ότι τα διαγράμματα τα λένε όλα και όσοι έχουν εξοικειωθεί με την μεθοδολογία της συστολής των κυματομορφών δεν χρειάζονται τα δικά μου τα σχόλια.
 

 

 

8 σχόλια:

  1. όσοι ΔΕΝ έχουν εξοικειωθεί με την μεθοδολογία της συστολής των κυματομορφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι τα διαγράμματα μιλούν από μόνα τους.
    Από την μία πλευρά οι ταλαντωτές δείχνουν βίαια κάτω και από την άλλη το δικράνι του Andrews δείχνει παλινδρόμηση προς την μέση γραμμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν διαβάστε την ανάρτηση των τελευταίων ημερών, και ιδιαίτερα της 2ας Ιουνίου υπήρχε διάσταση ανάμεσα στην τεχνική εικόνα με την δική μου τουλάχιστον μεθοδολογία και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί άμεσης συμφωνίας με τους γκαουλάϊτερ, γιατί εταίρους δεν μπορώ πλέον να τους ονομάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπότε ουσιαστικά υποστηρίζετε πως πάμε και άλλο κάτω πριν να πάμε πάλι πάνω σε απλά λόγια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα ειναι πόσο κάτω... και μετα πόσο πάνω το βλέπετε εσείς με την εμπειρία σας ;
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογιστεί αυτό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει ένας μόνον τρόπος. Ένας τρόπος είναι οι αναλογίες των αριθμών Fibonacci, ένας άλλος είναι ο τρόπος του Andrews (βλ. δικράνι, προεκτείνετε την γραμμή των τιμών και εκεί που συναντά την μέση γραμμή είναι η στήριξη), υπάρχει ο τρόπος του harmonic trading και τέλος ο απλός κατανοητός και αρκετά αξιόπιστος τρόπος των γραμμών αντιστάσεων και στηρίξεων.
    Διαλέγετε και παίρνετε. Η γνώμη μου είναιι ότι ο πιθανότερος στόχος είναι η περιοχή των 700 μον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΥΣΤΟΛΗΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΤΖΟΓΟΣ .ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή