Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

21 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η άνοδος της Παρασκευής δεν αλλάζει κάτι σε όσα έχομε ήδη αναφέρει.
Αρχίζουν να διαγράφονται κάποιες ελπίδες προσωρινής αναστροφής, αλλά η μεσομακροπρόθεσμη εικόνα παραμένει αρνητική.

1. Στα σημεία τάσης έχει δημιουργηθεί "μανσέτα", η οποία προμηνύει αποφασιστική κίνηση.

Η βραχυπρόθεσμη συνιστώσα του  ταλαντωτή αναδρομής βρίσκεται πολύ κοντά στην ελάχιστη τιμή του ενώ οι πιο μακροχρόνισες συνιστώσες και ιδιαίτερα αυτή της ενδιάμεσης διαρκείας (πράσινη γραμμή) τον έχουν πλησιάσει.
Αυτό σημαίνει ότι καθίσταται εξαιρετικά ευαίσθητος σε βραχυπρόθεσμη αλλαγή της κατεύθυνσης προς την πλευρά της ανόδου.

2. Στα ακρότατα χωρίς συστολή  η εικόνα παραμένει έντονα καθοδική, τόσο από άποψη ταλαντωτή αναδρομής όσο και από άποψη τιμών, και μάλιστα αυτό το μεγάλο άνοιγμα της δέσμης των καμπυλών με κατεύθυνση προς τα κάτω δεν προμηνύει κάτι καλό.




3. Σε πρώτο στάδιο συστολής φαίνεται ότι έχομε ακόμη δρόμο προς τα κάτω αν και έχομε διανύσει μεγάλο μέρος της διαδρομής, και από άποψη ταλαντωτών και από άποψη τιμών.




4. Στα ακρότατα σε δεύτερο στάδιο συστολής, έχομε να κάνομε με ένα διορθωτικό πλάγιο κύμα στα πλαίσια μεγαλύτερης καθόδου.Αυτό λένε και τιμές και ταλαντωτές.

Μέχρις αποδείξεως του εναντίου το ανοδικό σήμα που παρατηρήθηκε θα πρέπει να εκληφθεί ως ψευδές.
Σε λογαριθμική κλίμακα βρίσκεται σε εξέλιξη κύμα c,C που δεν ξέρομε αν είναι το τέλος η θα σχηματισθεί ένα τελικό διαγώνιο τρίγωνο.

Πάντως αντιστροφή δεν φαίνεται κάπου.
5. Αυτό συμβαδίζει με την εικόνα σε τέταρτο στάδιο συστολής όπου, όπως είπαμε, εφ'όσον δεν υλοποιήθηκε το ευνοϊκό σενάριο και σχηματίσθηκε ένα αδύνατο διορθωτικό πλαγιοανοδικό κύμα έπεται καθοδική συνέχεια.

Συνοψίζοντας: Ακόμη και αν συμβεί βραχυπρόθεσμη αναπήδηση προς τις 700-710 μον.(πιθανότητες 50-50), η μεσοπρόθεσμη εικόνα παραμένει έντονα αρνητική. Στώμεν καλώς και ας ελπίσομε ότι θα βγούμε αλώβητοι και ατομικά και εθνικά απ'αυτή την περιπέτεια στην οποία έχομε μπει.
Μαύρα σύννεφα μαζεύονται όχι μόνον στον διεθνή χώρο, αλλά, και αυτό είναι που με στενοχωρεί πιο πολύ, και στο εσωτερικό. Μακρυά από τις φήμες, τον  θυμό και τις υπερβολές.  Τώρα είναι η ώρα να σταθούμε ενωμένοι και να νοιώσομε στα τρίσβαθα της ψυχής μας ότι ο διπλανός μας είναι αδελφός Έλληνας και ότι και η τελευταία τρίχα του κεφαλιού του είναι ιερή. Ό,τιδήποτε άλλο περιττεύει αυτή την στιγμή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου