Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

21 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δυστυχώς, υλοποιείται το δυσμενές σενάριο το οποίο είχαμε περιγράψει στις 9 Ιουνίου.
http://rosicrux.blogspot.gr/search?updated-max=2015-06-14T21:17:00%2B03:00&max-results=3
Η σημερινή τιμή κλεισίματος είναι σχεδόν ακριβώς πάνω στην μέση γραμμή του δικρανιού Andrews στο οποίο έχομε αναφερθεί κατ'επανάληψη και το οποίο από άποψη τιμών στόχων είναι επιτυχές κατά τους τελευταίους μήνες.
 

Να δούμε αν θα κρατηρθούμε στην μέση γραμμή η αν θα περάσομε από κάτω, οπότε οι τιμές στόχοι είναι πολύ χαμηλότερα.
Από άποψη ταλαντωτών, πλησιάζομε στο άκρο της διαδρομής και των βραχυπροθέσμων και των κάπως πιο μεσοπροθέσμων συνιστωσών, αλλά υπάρχει δυνατότης περαιτέρω καθόδου.
 
Δυστυχώς αν ισχύσει η συνήθης σχέση Α=C στον εξελικτικό χρόνο η κατάληξη της καθόδου με ενδεχόμενους ενδιάμεστους σταθμούς τοποθετείται κοντά στις 55 ημέρες στο υποσύνολο των σημείων τάσης (αρ. Fibonacci) και οι δύο αποστάσεις από την αρχή της καθόδου ως την μέση είναι 48 ημέρες (αρ. Lucas) και απο εκεί και κάτω άλλες 48 και έχομε τουλάχτιστον 2 εβδομάδες για να φθάσομε ως εκεί.
Η εικόνα στα ακρότατα είναι ακόμη πιο "άγρια" καθώς η πρόσφατη κάθοδος έχει ήδη πάρει χαρακτηριστικά κύματος ώσης προς τα κάτω και φαίνεται να ισχύει το σενάριο της ανεστραμμένης κούπας για το οποίο μιλήσαμε στις 9 του μηνός.
 
Αν ισχύσει αυτή η υπόθεση ο επόμενος καθοδικός στόχος βρίσκεται κοντά στις 550 μον., που είναι και το κάτω δόντι του δικρανιού.
Οι ταλαντωτές στα ακρότατα, δεν έχουν εξαντλήσει παρά το ήμισυ της μέγιστης διαδρομής τους.
Συνοψίζοντας:Η τεχνική εικόνα είναι εικόνα εθνικής αυτοκτονίας ως τώρα, κάτι το οποίο ο γράφων δεν ανέμενε στις μεσοπρόθεσμες προβλέψεις του, οι οποίες διεψεύσθησαν. Πάντοτε υπάρχει η πιθανότητα αντιστροφής την οποία τοποθετώ κάπου στα μέσα ως τα τέλη της ερχομένης εβδομάδος,
αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι.
Διερωτώμαι γιατί επιτέλους αυτή η περίφημη διαπραγμάτευση δεν διεξάγεται δημόσια, έτσι ώστε και εγώ και εσείς να ξέρομε τι ακριβώς συζητούν και τι λέει η κάθε πλευρά με ακρίβεια και χωρίς περιθώρεια παρεξηγήσεων, παρερμηνειών και παραπληροφόρησης η οποία  "πάει σύννεφο" κατά την λαϊκή έκφραση. Στο κάτω κάτω αν είμαστε κατηγορούμενοι, γιατί εταίροι σε καμία περίπτωση δεν είμαστε πλέον με την ΕΕ, έχομε το δικαίωμα να ακούσομε την περί ημών διαβούλευση των δικαστών μας, το σκεπτικό της καταδίκης μας και την ποινή. Όρθιοι και ψύχραιμοι.   

10 σχόλια:

  1. Καλή σας ημέρα.
    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέτετε για να μας διαφωτίσετε.
    Αναφορικά με την 1000% εύλογη απαίτηση για ενημέρωση . Το μόνο ελαφρυντικό που έχουν οι κυβερνόντες είναι αυτό της διαπραγμάτευσης. Δεδομένου ότι κάτι θα «δωθεί», δεν είναι λογικό να παρουσιάζεται κάθε τόσο στους ψηφοφόρους μία υποχώρηση από τις δεσμεύσεις προς αυτούς.
    Εύχομαι να ισχύει κάτι τέτοιο και να διαπραγματεύονται πραγματικά και όχι να σχεδιάζουν ρήξη με τους νόμους του σύμπαντος.
    Με εκτίμηση,
    Γιώργος Κοκκίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κύριε Παπαβασιλείου,
    Συγκλονίστηκα απο την τελευταία παράγραφο και θα ήθελα να δημιουργήσω μια ομάδα στο Facebook με τίτλο "Ζητάμε η διαβούλευση της συνόδου κορυφής της 22ας Ιουνίου να είναι δημόσια"..
    Έχω την άδειά σας να χρησιμοποιήσω την τελευταία παράγραφο αυτούσια?,γιατί νομίζω οτι είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία!
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/groups/438563142982779/438563639649396/?notif_t=like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ωραία που τε λέτε. εγώ χωρίς άδεια την βάζω στα social media

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπόψη βέβαια ότι ποινή θεωρείται μόνον από ορισμένους. Διότι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν συμφωνία πάση θυσία και αυτό δεν είναι ποινή αλλά ευτυχία για αυτούς και δικαίωση. Οπότε εδώ καλούμαστε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα. Ανεξήγητα ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρετε κε γείτονα. Μεγάλωσα στην Ν. Ελβετία. Έπαιξα ένα φεγγάρι στην 2η ομάδα του "Αθηναϊκού".
    Δηλαδή εγώ πως να εκλάβω το γεγονός ότι μετά από 49 χρόνια εργασίας (εργάζομαι από τα 18 μου και πάω για έξοδο, ελπίζω όρθιος και όχι ξάπλα σε δύο χρόνια, στα 67), όταν και όποτε και αν, προλάβω να συνταξιοδοτηθώ και έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο τις ασφαλιστικές μου υποχρεώσεις αλλά όχι και μερικοί από τους εργοδότες μου, θα μου δίνει ο κος Σόϊμπλε και η παρέα του 300 ευρώ ως "κοινωνικό εισόδημα"; Ως επιβράβευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως επιβράβευση; Αυτά έχει το "Μένουμε Ευρώπη". Αλλωστε και ο Μητροπολίτης Κορίνθου το έχει πει. Δεν είναι κατοχή, είναι ΕΘΕΛΟ-κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή