Τρίτη 12 Μαΐου 2015

12 MAΪΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σημερινή συνεδρίαση δεν προσφέρει κάτι καινουριο στην γενικότερη εικόνα όπως στην έχομε περιγράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις εκτός από τα εξής:

1. Στα ακρότατα χωρίς συστολή, παρά το κλίμα αισιοδοξίας όσον αφορά την έκβαση των διαπραγματεύσεων, εμφανίστηκαν σημεία αδυναμίας, με τον βραχυπρόθεσμο αλλά και τον μεσοπρόθεσμο ταλαντωτή να γυρίζουν προς τα κάτω.

Η εικόνα στο γράφημα των τιμών είναι εξαιρετικά αμφίσημη με την τιμή να πατά ακριβώς πάνω στην γραμμή των σημείων περιστροφής και τις καμπύλες αντιστάσεων και στηρίξεων να συγκλίνουν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχομε δει τηνοριστική λύση αυτής της ανόδου είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. 
 
Ο βραχυπρόθεσμος ταλαντωτής αναδρομής σε πρώτο στάδιο συτολής πάλι, έπιασε την ανώτατη τιμή
του. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να τον δούμε να  "κολλά" εκεί και να ακολουθήσουν και άλλες ανοδικές συνεδριάσεις αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον αυτού του ενδεχομένου (περίπου 10%).


Η απόσταση μεταξύ των δύο ακροτάτων είναι 7 σημεία, δηλαδή πραγματοποιήθηκαν 7 πάνω κάτω με ψηλότερα ψηλά και ψηλότερα χαμηλά χωρίς διόρθωση τέτοια ώστε να προκύψει ένα χαμηλότερο χαμηλό από το πιο μεγάλο χαμηλό της σειράς που έχει προηγηθεί, και η κατανομή των συχνοτήτων να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ταλαντώσεις χωρίς να γίνει κάτι τέτοιο είναι της τάξης που προαναφέραμε.
Στα ανώτερα στάδια συστολής δεν παρατηρείται καμία μεταβολή καθώς δεν έχει δημιουργηθεί κύμα μεγαλύτερης  πολυπλοκότητας.
Στους εξελικτικούς χρόνους παρατηρούνται μικρές μεταβολές, που δεν είναι αποφασιστικής σημασίας προς το παρόν, με μικρή υποχώρηση.
Αυτό που προβληματίζει είναι η μορφολογία της ανόδου που είναι εξαιρετικά αμφίσημη και φαίνεται να εντάσσεται στο πλαίσιο δημιουργίας ενός μεγάλου "στρογγυλού πυθμένα" ο οποίος θα πρέπει στο τέλος να λυθεί ανοδικά αν πράγματι είναι  "στρογγυλός πυθμένας". 
Συνοψίζοντας: Παραμένει η αμφισημία από τεχνική άποψη, με την δική μου τουλάχιστον μέθοδο και βραχυπρόθεσμα εμφανίζονται σημεία αδυναμίας. Όμως  ο όλος σχηματισμός ο οποίος αρχίζει να παίρνει τα χαρακτηριστικά "στρογγυολού πυθμένα" φαίνεται να υπόσχεται καλύτερες ημέρες σε βάθος δύο έως τριών μηνών.
 Καλωσορίζω στην συντροφιά μας τον κο Δημήτρη, και εύχομαι στις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου καληνύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου