Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

17 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2015:ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ήλιος με δόντια σήμερα, ίσα ίσα για να επιβεβαιωθούν οι πρβλέψεις των προηγουμένων ημερών.

Καθόλου καλή η εικόνα στα ακρότατα, όπου η σημερινή αντίδραση φαίνεται να είναι διόρθωση ενός πρώτου καθοδικού πενταριού, στο πλαίσιο μιας μεσομακροπρόθεσμης κίνησης η οποία παρακολουθεί με εκπληκτική ακρίβεια τον καθοδικό δίαυλο που ορίζουν οι δύο κυανές γραμμές.


Η κίνηση αυτή έχει μέλλον σύμφωνα με τους ταλαντωτές αναδρομής, όπου μόλις τώρα ο πιο μακροχρόνιος (κίτρινη γραμμή) τέμνεται από τον μεσοπρόθεσμο (πράσινη γραμμή), ενώ ο πιο βραχυπρόθεσμος βρίσκεται στην μέση της πορείας του προς την κάτω ακραία τιμή.
Πάντοτε υπάρχει περίπτωση αναστροφής, αλλά δεν είναι πιθανή.
 
Κατά τα φαινόμενα βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια ενός ακόμη καθοδικού κύματος το οποίο "κοιτά"τις 600 μον. και ίσως και πιο κάτω.
Σε πρώτο στάδιο συστολής, ίδια εικόνα για τις επόμενες μία με δύο εβδομάδες τουλάχιστον, όπου αναιρέθηκε πανυγηρικά η θετικά απόκλιση.

Στους εξελικτικούς χρόνους η ίδια σκοτεινή εικόνα με τον εξελικτικό χρόνο σε πρώτο στάδιο συστολής να προσεγγίζει μακροχρόνιες στηρίξεις και ένα τρίγωνο το οποίο ελπίζομε να μην είναι αυτό που ο Rambus Chartology θα χαρακτήριζε ως half-way pattern με την δική του προσέγγιση που ακολουθεί την κλασσική ανάλυση γραφημάτων των Edwards & Magee.
 

Συνοψίζοντας:Συνεχίζεται η κάθοδος μέχρι νεωτέρας, ακόμη και αν δούμε μία μικρή πλάγια κίνηση τις ημέρες που έρχονται. Τώρα πια αρχίζει να διαφαίνεται μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα η οποία θα πρέπει να αντιστραφεί άμεσα αν δεν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό.
Η στήριξη στον εξελικτικό χρόνο συμπίπτει χρονικά με την συνάντηση του πρωθυπουργού με την κα Μέρκελ.
Σύμπτωση; Αντιστροφἠ εκεί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου