Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Σαφής εξασθένιση του καθοδικού ρεύματος σήμερα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο υποσύνολο των σημείων τάσης.

1. Περαιτέρω κάθοδος του ταλαντωτή αναδρομής του υποσυνόλου των σημείων τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής.
Τροφοδοτώντας με περαιτέρω χαμηλότερους υποθετικούς αριθμούς από το σημερινό κλείσιμο το μοντέλλο υπολογισμού του ταλαντωτή αναδρομής παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει διάθεση για περαιτέρω μεγάλη κάθοδο.
Άρα βρισκόμαστε κάπου κοντά στον πυθμένα μεταξύ 1300-1280 μον.

Τουλάχιστον προσωρινά.
Θα δούμε πιο κάτω γιατί αυτή η φράση.

2. Στο ίδιο υποσύνολο παρατηρούμε ότι η γραμμή των τιμών είναι σταθερά κάτω από την τιμή των σημείων περιστροφής και επίσης ότι με όρους κλασσικής ανάλυση έχει τραυματισθεί η βραχυχρόνια ανοδική τάση.

Ο ταλαντωτής αναδρομής στο ίδιο υποσύνολο σημείων προχώρησε ακόμη πιο κάτω.
Όμως εδώ κατ'αντίθεση με το πρώτο στάδιο συστολής τροφοδοσία του μοντέλλου με υποθετικούς αριθμούς κατώτερους του σημερινου κλεισίματος δείχνει περαιτέρω διάθεση πτώσης.

Επειδή τώρα το πρώτο στάδιο συστολής εάναι μακροχρονιότερο του άνευ συστιολής μοντέλλου, η διάσταση της συμπεριφοράς ανάμεσα στα δύο υποδηλώνει ότι μπορεί να πάμε πιο κάτω βραχυπρόθεσμα αλλά όχι πολύ και ότι το κύμα καθόδου θα περατωθεί σε μιρή πολυπλοκότητα άμεσου χαρακτήρα.

3. Αυτό που είναι κάπως ανηχυχητικό είναι η διάταξη των καμπυλών του ταλαντωτή αναδρομής στα ακρότατα, όπου φαίνεται να υπάρχουν προϋποθέσεις περαιτέρω καθοδικής ταλαιπωρίας.
Μόνο άμεση και αποφασιστική ανοδική αντίδραση τις επόμενες δύο η τρεις ημέρες αναιρεί αυτό το σενάριο.


Η γραμμή των τιμών δεν διαφέρει στην εσυμπεριφορά της από εκείνη των σημείων που ακολουθούν τάση.

Ουδέν νεότερο από χθές από τις μετρήσεις των κυματομορφών και τους εξελικτικούς χρόνους.

Συνοψίζοντας:Αναμένεται ανοδική αντίδραση εντός των δύο επομένων ημερών, καθώς η ορμή του καθοδικού κύματος εξαντλείται.
Είναι απολύτως κρίσιμη η συμπεριφορά του δείκτη μετά την περάτωση της καθόδου και καθοριστική σε πιο μακροχρόνιο ορίζοντα. Είναι απολύτως απαραίτητο να μπούμε στην ζώνη των 1400 μον. για να αισθανθούμε ασφαλείς.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου και για μία ακόμη φορά εκφράζω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μου για τα τόσο κολκευτικά σχόλια.