Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Τελικά τίποτα και κανένας δεν βοηθά αυτή την χώρα.
Όλοι θέλουν το δικό τους όπως το θέλουν ακόμη και αν κάνουν τελικά τα πάντα στάχτη.
Διατήρηση του κομματικού κράτους από τη μία πάση θυσία και με όλα τα χρώματα του φάσματος, η μια άνοστη σούπα από παιδιά του τηλεοπτικού σωλήνα που περνάει για πολιτική, και από την άλλη, πλήρης εξανδραποδισμός και "απαγωγή εις Βαβυλώνα, γην αιχμαλωσίας" από τους δανειστές και κακός και γρήγορος θάνατος στους ηλικιωμένους λόγω στερήσεων στην πορεία ως έσχατη λύση για να λυθεί το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων.
Καμία διάθεση συμβιβασμού. Κανένα ίχνος ανθρωπισμού. Πουθενά κοινή λογική.
Αν αυτό δεν είναι κατάρρευση της πολιτικής σε διεθνές επίπεδο, τότε δεν ξέρω τι είναι.
Είμαστε ίσως η μοναδική κοινότητα, η κοινότητα των ερασιτεχνών, η οποία κοιτάει τον δίπλα, ακούει, βλέπει, αισθάνεται  και επαινεί την αντίθετη γνώμη, συζητά, ασκεί κριτική, αναζητεί συνεργασίες και φιλία και  "απο κοινού βίον" και ας είναι ο καθένας μπροστά στον υπολογιστή του και αυτενεργεί ελεύθερα. Κανείς δεν είναι μόνος του ακόμη και όταν ενεργεί μόνος του. Αυτή είναι η πεμπτουσία της  κοινωνικής ζωής.
Καραγκιοζλιλίκια πάλι σήμερα εκ μέρους των δομών εξουσίας τοπικών και διεθνών επί ζημία  των πολιτών της χώρας.

Αυτό απότυπώθηκε στις ημερήσιες μεταβολές των τιμών και μας έφερε σε  μία κατάσταση κυριολεκτικά επί "ξηρού ακμής" αν και αναίρεσε σε κάποιο βαθμό την διαφαινόμενη καταστροφική κάθοδο της χθεσινής ημέρας.
Εξακολουθούν να ισχύουν όσα είπαμε χθες με την διαφορά ότι ΠΡΕΠΕΙ πλέον να προχωρήσομε ανοδικά για να ισχύσει το σενάριο του Σαββατοκύριακου.
 1. Δεν μας αρέσει η αδυναμία που παρουσιάστηκε στο υποσύνολο των σημείων τάσης, αλλά δεν υπάρχει και αποφασιστική διάσπαση των σημείων περιστροφής.

Θέλομε να δούμε τον δείκτη να κατακτά τις 1020 μον.άμεσα. Διαφορετικά οδεύομε προς 950-960.
 Αν δε αποδειχθεί ότι ο σχηματισμός είναι ένας επίπεδος σχηματισμός Elliott, πολύ χαμηλότερα στην περιοχή των 900 μον.
2. Στους εξελικτικούς χρόνους το επόμενο διήμερο είναι καθοριστικό, καθώς ναι μεν έχομε αρχίσει να ελπίζομε ότι η πιο κάτω μέτρηση στο πρώτο στάδιο συστολής του στα ακρότατα είναι σωστή, αλλά πρέπει να συμπεριφερθεί καλά και ο δείκτης από άποψη τιμών στις αντιστάσεις που αναμένονται το επόμενο διήμερο όπου θεωρούμε ότι βρίσκετι και το τοπικό βραχυπρόθεσμο μέγιστο της  κίνησης από την έναρξη της ανόδου.


Κατά τα άλλα στους ταλαντωτές των ανωτέρων σταδίων δεν άλλαξε κάτι άξιο λόγου.

Συνοψίζοντας:Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο και χρειαζόμαστε πειστική κατάκτηση των 1020 μον.
Υπάρχει το ενδεχόμενο πλάγιας κίνησης που ευνοεί το ανοδικό σενάριο. Ισχυρή κάθοδος όπως η προχθεσινή μας βάζει σε περιπέτειες.
Εξακολουθώ να θεωρώ την ανοδική κίνηση ως την πιο πιθανή εξέλιξη.

Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα Κε Σταθη! Πέρα απο την ανάλυση που ειναι κορυφαία οπως πάντα, η σημερινή εισαγωγή περιγράφει απλα την πραγματικότητα και νομίζω ηρθε η ωρα απο όλους μας απο οποίο μέσο διαθέτουμε να αρχίσουμε να λέμε αυτες τις αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την περιγράφει John John αλλά δεν δίνει λύσεις.
    Καλημέρα σου και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα η λύση και το αποτέλεσμα ειναι η ουσία αλλα χωρις την "χώνευση" της "εισαγωγής" ...με το φανατισμό του ατομισμού η της έλλειψης ομαδικότητας, μακροχρόνια λύση η αποτέλεσμα δεν θα ερθει ποτέ. Δυστυχώς ο ελληνας δεν κατάφερε ακομα να αποβάλει (μετά απο 200 χρόνια) ,τα 400 χρόνια νοοτροπίας (ατομισμού) επι τουρκοκρατιας.


      Καλημέρα σας .........απο τον παρτάκια Νεοέλληνα

      Διαγραφή