Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η αγορά με επανέφερε στην τάξη.
Οι μακροχρόνιες τάσεις δεν τελειώνουν τόσο εύκολα.
Θα είμαι σύντομος σήμερα γιατί έχει λογαριασμούς το βράδυ.

1. Προφανώς συνεχίζομε προς τα κάτω και σε τιμές και σε ταλαντωτές με κάποιες αντιστάσεις περί τις 850 μον αλλά πιθανότατα κατάληξη του τρέχοντος κύματος πιο κάτω περί τις 800 μον. όπου και η στρατηγική στήριξη.

Αυτή είναι η πιο αισιόδοξη άποψη.
Τούτο διότι το Α μπλε μπορεί να είναι η κατάληξη τετάρτου κύματος από την αρχή της κρίσης και αν προσέξετε, το Α μαύρο μπορεί να μετρηθεί σαν 1 μαύρο το Β μαύρο σαν 2 και επομένως αυτό που διερχόμαστε δεν είναι το C μαύρο αλλά 3 μαύρο, οπότε μιλάμε για πολύ άσχημες εξελίξεις, ως προς την τελική κατάληξη του καθοδικού κύματος.
Προτιμώ να παρουσιάσω την πιο αισιόδοξη εκδοχή, καθώς σε ανώτερα στάδια συστολής όπως έχομε πει προηγουμένως διατηρείται ο διορθωτικός χαρακτήρας αυτής της καθόδου από τον Μάρτιο σε σχέση με την προηγουμένη άνοδο, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει.
2. Μετά το προσωρινό γύρισμα λόγω του ανοδικού διορθωτικού κύματος, ο ταλαντωτής αναδρομής ορθοδρομεί και πάλι και δείχνει προς τα κάτω.
 
3.Στους εξελικτικούς χρόνους οι ελπίδες μας για ανακοπή της καθόδου βρίσκονται στις στηρίξεις που έχομε πει, αλλά αν χάσομε αύριο και την στήριξη των 97,5 ημερών πρέπει να υποθέσομε ότι μετά την ανάπαυλα η κάθοδος αποκτά ξανά ορμή και οι στηρίξεις βρίσκονται αρκετά πιο κάτω.
 Συνοψίζοντας:Απέκτησε ανανεωμένη ορμή και πάλι η κάθοδος και πιθανότατα οδεύομε προς την στρατηγική στήριξη των 800 μον. Θα ήταν ευχής έργον να κρατήσουν οι 850 μον. 
 
Καληνυχτίζω τις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου