Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μικρή μεν η κάθοδος, σημαντική δε.

Ας δούμε γιατί.

Σε πρώτο στάδιο συστολής δόθηκε σήμα περαιτέρω καθόδου από τον ταλαντωτή αναδρομής ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ  ότι η σημερινή κάθοδος δεν είναι ακρότατη τιμή, ένα τοπικό ελάχιστο.

Οι πιθανότητες επιστροφής της ταχείας συνιστώσας (κόκκινη γραμμή) σε άνοδο μετά από αρχική κάθοδο από τα επίπεδα που βρίσκεται τώρα είναι 20% περίπου ενώ από την άλλη η πιθανότης τρίτης συνεχόμενης καθοδικής συνεδρίας δεν είναι σπάνιο φαινόμενο (46% περίπου).

Μία μεγάλου μεγέθους έλλειψη Gann βρίσκεται στο τέλος της και είναι οριζόντια, πράγμα που δεν επιτρέπει να πούμε με ασφάλεια προς τα που θα γυρίσει, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζεται βρίσκεται στα τελευταία του στάδια αλλά επιδέχεται δύο αναγνώσεις με αντίθετες μεταξύ τους προβλέψεις.
Πολλαπλοί σχηματισμοί ΩΚΩ μας κανουν να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί.
Ένα είναι βέβαιο. Βρισκόμαστε στο τέλος ενός ακόμη σκέλους της διόρθωσης και πρόκειται σε λίγες ημέρες, ίσως εντός της εβδομάδος να δούμε την αποφασιστική κίνηση.
Διάσπαση προς τα κάτω των 1100 μον. είναι μία προσωρινά δυσοίωνη δυνατότητα ενώ από την άλλη αποφασιστική διάσπαση των 1200 μον. πιθανότατα θα μας φέρει τελικά κόντά στα υψηλά του  Μαρτίου.
Ο εξελικτικός χρόνος έχει και αυτός ξαναγυρίσει προς τα κάτω, παρακολουθώντας την πολύπλοκη διόρθωση και το τρίγωνο που σχηματίζεται


Συνοψίζοντας. Βρισκόμαστε προς το τέλος ενός μεγάλου σκέλους της διόρθωσης και αναμένεται συντομότατα αποφασιστική κίνηση είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, με το καθοδικό σενάριο να υπερέχει από άποψη πιθανοτήτων. Παρακολουθούμε την συμπεριφορά του δείκτη περί τις 1200 και 1100 μον. Εκεί θα φανεί η κατεύθυνση της μεγάλης κίνησης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου