Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

4 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σημερινή άνοδος ελάχιστα μεταβάλλει την μεσοπρόθεσμη εικόνα και επομένως και τον προβληματισμό τον οποίο παρουσιάσαμε τις τελευταίες δύο ημέρες.

1. Ο ταλαντωτής αναδρομής των σημείων τάσης σε πρώτο στάδιο συστολής δεδομένων των συνεχών αλλαγών προσήμου δεν μεταβλήθη καθόλου όσον αφορά την ταχεία συνιστώσα η οποία παραμένει κεκορεσμένη, ενώ οι βραδύτερες προχώρησαν λίγο προς τα πάνω.

 
Στο ίδιο υποσύνολο σημείων χωρίς συστολή ο ταλαντωτής εξακολουθεί να έρπει προς τα πάνω καθιστάμενος ύποπτος διορθωτικής ανοδικής κίνησης, παρά αλλαγής της τάσης.


Επίσης η ταχύτητα με την οποία κινείται το ανοδικό κύμα δεν θυμίζει σε κάτι αλλαγή τάσης μεγάλου μεγέθους. Βέβαια, αν η κίνηση προσλάβει χαρακτήρες εισαγωγικού τριγώνου αργότερα, πράγμα το οποίο θα δούμε, αλλάζει η ερμηνεία, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

3. Ο ταλαντωτής αναδρομής ακροτάτων συνέχισε κατά τι την ανοδική του πορεία αλλά η "μανσέτα" γραμμών αντιστάσεων και στηρίξεων στένεψε γύρω από την γραμμή των σημείων περιστροφής και επίκειται αποφασιστική κίνηση.
 



Εν κατακλείδι: Η πιθανότης και άλλης συνεχούς εναλλαγής προσήμου είναι περί το 2-3%. Επομένως αναμένεται εκδήλωση της αποφασιστικής κίνησης εντός των επομένων δύο ημερών.
Το ζήτημα είναι προς τα που;
Βραχυπρόθεσμα οι πιθανότητες είναι υπέρ μιας κίνησης προς τις 1300 μον.
Εκεί θα κριθεί αν θα συνεχίσομε προς τα πάνω, με απώτερο στόχο την ζώνη των 1400 μον. η αν θα σχηματισθεί  ΩΚΩ και η συνέχεια θα είναι καθοδική, όπως λέει η μεσοπρόθεσμη εικόνα την οποία παρουσιάσαμε χθές. 

Καληνυχτίζω τους φίλους και φίλες του ιστολογίου. Χαίρομαι που ξαναείναι μαζύ μας ο συντάκτης της "Ελεύθερης γνώμης" τον οποίο εκτιμώ ιδιαιτέρως.





2 σχόλια: