Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

24 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Καθοδικού σκέλους της διόρθωσης συνέχεια με σημαντικές απώλειες σήμερα.
Οι μεταβολές στα βραχυπρόθεσμα διαγράμματα είναι επιβεβαιωτικές των εκτιμήσεων των προηγουμένων ημερών.

1. Στο υποσύνολο των σημείων τάσης και σε πρώτο στάδιο συστολής, καταβύθιση της ταχείας συνιστώσας καθώς και των ενδιαμέσων. Είναι ζήτημα λίγων ημερών ακόμη ο καθοδικός κορεσμός αν συνεχίζομε με τον ίδιο ρυθμό. Η ζώνη των 1240-1200 θα πρέπει να λειτουργήσει ως στήριξη βραχυπρόθεσμα.

 

2.  Στο ίδιο υποσύνολο σημείων αλλά χωρίς συστολή ίδια εικόνα.

3. Στα ακρότατα δημιιουργούνται προϋποθέσεις παράτασης της πλαγιοκαθοδικής διαδρομής καθώς έχουν γυρίσει προς τα κάτω ταυτόχρονα και οι δύο συνιστώσες και δεν γνωρίζομε ποιά θα τρέξει γρηγορότερα.




Στους εξελικτικούς χρόνους τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο.
Αν δεν πρόκειται για συνέχιση της διόρθωσης, τότε απαιτείται άμεση αντιστροφή και είτε συνέχιση σε ένα κύμα 3 η πλάγια διαδρομή.

Η εικόνα στον ταλαντωτή του εξελικτικού χρόνου στο ίδιο υποσύνολο δεν είναι ενθαρρυντική καθώς η ταχεία συνιστώσα έχει διασπάσει εκ των άνω την βραδεία και αυτό συνήθως σημαίνει συνέχεια προς τα κάτω.


Αυτό επιτρέπεται εντός ορισμένων ορίων μιάς εβδομάδος έως δέκα ημερών, και όχι κάτω από το προηγούμενο χαμηλό του εξελικτικού χρόνου.

Από άποψη διαγραμμάτων το μόνο βέβαιο είναι ότι βρισκόμαστε στο καθοδικό σκέλος μιάς πολύπλοκης διόρθωσης. Ο φίλος gmag θεωρεί ότι μπορεί να είναι επεκεινόμενο τρίγωνο που στό τέλος θα φέρει τον δείκτη κάτω από τις 1060.
Να υποθέσω ότι έννοεί κάτι τέτοιο;

Μπορεί. Όμως τότε θα πρέπει πρώτα να επισκεφθούμε το άνω όριο.
Η υπόθεση μου πλέον είναι ότι  όλος σχηματισμός από το 2012 είναι ένα διορθωτικό κύμα όπως έχομε ήδη πει με το τελευταίο του τμήμα να σχηματίζει ένα μεγάλης πολυπλοκότητος τελικό διαγώνιο τρίγωνο.
Δεν είμαι τελείως ικανοποιημένος απ'αυτή την εξήγηση, αλλά εξαιρουμένου ενός καταστροφικού σεναρίου δεν μπορώ αυτή την στιγμή να δω κάτι καλύτερο.


Αν είναι έτσι οι 1200 μον. θα πρέπει να λειτουργήσουν ως ανάχωμα και μετά από κάμποσα πέρα δώθε σ'αυτή την περιοχή θα πρέπει να πάμε στο τελευταίο μεγάλης πολυπλοκότητας κύμα του τριγώνου, με τελική εκρηκτική φάση /κάπου γύρω στις 1500-1600 μον. και κατόπιν διόρθωση, περίπου κατά 50%.
Τα μεγαλύτερα στάδια συστολής δεν περιέχουν αρκετά σημεία για να τεκμηριώσουν αυτή την άποψη ακόμη και θα παρακολουθήσομε τα πράγματα από κοντά.


THE VALUE OF A VICTORY IS JUDGED BY THE WORTH OF THE OPPONENT.
WE THANK THE BOYS OF THE NATIONAL SOCCER TEAM OF GREECE FOR PUTTING A SMILE ON OUR LIPS AND COURAGE IN OUR ACHING SOULS FROM THE BOTTOM OF OUR HEARTS.
WE HONOR OUR WORTHY AND GALLANT OPPONENTS COLOMBIA, JAPAN AND ABOVE ALL THE NATIONAL SOCCER TEAM OF IVORY COAST.
WE EXPRESS THIS HONOR BY DISPLAYING THE FLAGS OF GROUP C ON THIS HERE BLOG.


I HOPE THE GERMAN YELLOW PRESS THAT TRASHED GREECE BEFORE THE MATCH WITH IVORY COAST WILL TRY TO MAKE AMENDS. OR IS IT LIKE THE WAR REPARATIONS?


2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΘΗ.ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ 1100Ο ΓΔ ΚΑΙ ΤΟ 360 Ο 25ΑΡΗΣ ΑΡΑ ΤΟ ΑΝΟΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2012 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΓΔ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΟΔΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΑΠΟ ΜΑΙΟ 2012) ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΟΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ.ΑΡΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το καταστροφικό σενάριο το οποίο προς το παρόν δεν φαίνεται να υλοποιείται.
    Είχα στείλει αυτή την εκδοχή στον φίλο ΤΚ.
    Είσαι ένας από τους σώφρονες και ευφυείς αναλυτές που εκτιμώ ιδιαίτερα φίλε gmag

    ΑπάντησηΔιαγραφή