Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

18 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ (A POSTERIORI)

Λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να αναρτήσω το χθεσινό σχόλιο.
Όμως με δύο λόγια συνέβη η αναπήδηση όπως περιμέναμε και τώρα περιμένομε τις περαιτέρω εξελίξεις.
Δεν φάνηκε κάτι το οποίο να αναιρεί την υπόθεση μας ότι εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε πλαγιοκαθοδική διόρθωση βραχυπρόθεσμα.

1. Στο υποσύνολο των σημείων τάσης και σε πρώτο στάδιο συστολής τα πράγματα παρεμειναν πρακτικά στάσιμα καθώς το χθεσινό σημείο ήταν ελάχιστο και επομένως ταξινομήθηκε στο υποσύνολο των ακροτάτων.
 

2. Στο ίδιο υποσύνολο χωρίς συστολή  ξαναδημιουργείται μανσέττα των γραμμών αντίστασης στήριξης γύρω από την γραμμή των σημείων περιστροφής και αναμένεται αποφασιστική κίνηση.
 
Δημιουργείται κάπως πολύπλοκη εικόνα στο ίδιο υποσύνολο σημείων στον ταλαντωτή αλλά η εικόνα παραμένει καθοδική.

3. Στο υποσύνολο των ακροτάτων είχαμε αλλαγές.
Επιβεβαιώθηκε η παλινδρόμηση πτος τα κάτω της ταχείας συνσιστώσας σε μία ζώνη τιμών του ταλαντωτή που συνήθως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
 

Η σημαντική παρατήρηση εδώ είναι η αδυναμία της ανοδικής αντίδρασης η οποία αν επιμείνει και αύριο και μεθαύριο με τα ίδια χαρακτηριστικά προοιωνίζειπεραιτέρω κάθοδο, κατ' αρχήν προς τις 1200-1220 και βλέπομε.

4. Ο ταλαντωτής αναδρομής του εξελικτικού χρόνου των σημείων τάσης έχει ανακρούσει πρύμνα προσωρινά.
 

Συνοψίζοντας:Οι πιθανότητες ανοδικής συνέχειας για αύριο είναι ηυξημένες περί το 66% αλλά απ'εκεί και πέρα αν διατηρηθούν τα ίδια χαρακτηριστικά της χθεσινής ανοδικής αντίδρασης χωρίς ιδιαίτερη δύναμη αναμένεται περαιτέρω κάθοδος την ερχόμενη εβδομάδα προς τις 1200-1220. για να διατρέξομε το επόμενο σκέλος μιας πολύπλοκης διόρθωσης.
Πάντως η μεσομακροπρόθεσμη εικόνα παραμένει θετική. Για κάποιο λόγο τον οποίο δεν κατανοώ, καθώς η γεωστρατηγική κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά.
Ετσι όμως είναι η γεωμετρία των χρηματιστηριακών καμπυλών και μαζύ της δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. 
Μπορεί σε κάποιο επίπεδο όλη αυτή τη αναστάτωση να αποβεί τελικά η σωτηρία μας καθώς θα αναδείξει και πάλι μαζύ με τον ήλιο, την γη και τους ανθρώπους, ένα άλλο μόνιμο χαρακτηριστικό της χώρας μας. Η θέση της στον χάρτη, στο σταυροδρόμι ηπείρων, πολιτισμών θρησκειών και τώρα και ενεργειακών διαύλων. Αυτό για το οποίο έχω σοβαρές αμφιβολίες είναι η δυνατότητά μας με αυτή την ηγεσία και στην κατάσταση που βρισκόμαστε από άποψη αρχών, ιδανικών, πειθαρχίας και εν γένει ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ να εκμεταλλευθούμε προς όφελός μας τις περιστάσεις.
Η εκστρατεία αφελληνισμού των ΜΚΟ και των πρακτόρων της Νέας Εποχής έχει καταφάει τα σωθικά μας  και μας βρίσκει ανέτοιμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου