Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

13 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2014:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σημερινή καθοδική συνεδρίαση εγκαινίασε και επισήμως περαιτέρω κάθοδο.
Ο τρόπος και η έκταση με την οποία θα εξελιχθεί θα μας επιτρέψει να συναγάγομε χρήσιμα συμπεράσματα για την πιο μακροχρόνια πορεία του ΓΔ.

1. Σαφές καθοδικό σήμα στον ταλαντωτή αναδρομής των σημείων τάσης και σε πρώτο στάδιο συστολής.
Είναι αρκετά έντονο για αρχή και ίσως σημαίνει και ταχεία περάτωση. Το ίσως μπαίνει διότι κορέσθηκε κατά την άνοδο και η πιο μακροπρόθεσμη κίρτινη συνιστώσα πράγμα που υπαινίσσεται διάρκεια.
Η διάρκεια σε φυσικό χρόνο θα καθορισθεί από το αν και κατά πόσον θα παρεμβληθούν ανοδικές βραχύχρονες διορθώσεις που θα καθυστερήσουν την πρόοδο του ταλαντωτή προς τα κάτω.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι να γυρίσει προς τα κάτω και ο πιο μακροχρόνιος ταλαντωτής αναδρομής ακροτάτων σημείων ο οποίος αποτελείται από το 33% των σημείων της χρονοσειράς θεωρουμένης ως ενιαίο σύνολο (ακρότατα+σημεία τάσης).

2. Στο ίδιο υποσύνολο χωρίς συστολή επίσης έχομε αντιστροφή της πορείας της ταχείας συνιστώσας και η γραμμή των τιμών έτμησε με ορμή προς τα κάτω την γραμμή των σημείων περιστροφής.
 
Η "μανσέτα" των γραμμών αντίστασης και στήριξης άνοιξε μόλις σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι βρισκόμαστε στην αρχή της κίνησης με πρώτο και πιστεύω προσωρινό στόχο την ζώνη των 1240-1250 μον.

3. Στα ακρότατα, επικρατεί "ησυχία" διότι χρειαζόμαστε ένα ακρότατο για να επισημοποιηθεί η καθοδική αντιστροφή της ταχείας συνιστώσας.

4. Στον εξελικτικό χρόνο των σημείων τάσης έχομε επίσης μετά από μεγίστη τιμή κοντά στο σημείο κορεσμού επικείμενη αντιστροφή της πορείας ενώ η βραδεία συνιστώσα ήδη αντεστράφη, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχεία θα πρέπει "να τρέξει" να την προλάβει προς τα κάτω και η να την διαπεράσει χωρίς σταθμό η να πραγματοποιηθεί ένα Μ για να ξανατεθεί επικεφαλής.
Μόλις αντεστράφη η πορεία και στο διάγραμμα του εξελικτικού χρόνου.

 
Το απαισιόδοξο έχει εκτεθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις και θα επανέλθομε αν δούμε ότι πραγματοποιείται.

Συνοψίζοντας:Αναμένεται συνέχιση της καθόδου αρκετά μεγάλης έκτασης με πρώτο πιθανό σταθμό τις 1240-1250 μον. Για να ανατραπεί αυτή η πολύ πιθανή έκβαση χρειάζεται άμεση αντιστροφή προς τις 1320-1330, που κατά την γνώμη μου συγκεντρώνει πιθανότητες περί το 5% η λιγότερο.

Ένα φανταστικό πρωϊνό Σαββάτου με εκλεκτή συντροφιά στην Νέα Ερυθραία με γέμισε δύναμη που άντλησα από την ποιότητα των φίλων που συνάντησα και τα όσα μου προσέφεραν με τις απόψεις τους την συμπεριφορά τους, την ψυχή τους. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είμαστε εμείς οι άνθρωποι και η χαρά της επικοινωνίας που έχει σημασία και ας λένε ό,τι θέλουν οι νεοταξίτες. Αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και με τίποτε. Ελπίζω στο μέλλον να γίνεται με καλύτερους όρους και σε προσωπικό και σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο.

Καλωσορίζομε τον νέο μας αναγνώστη τον κο Μιλτιάδη.
Καληνυχτίζω τους φίλους και φίλες του ιστολογίου. 


6 σχόλια:

  1. "Ένα φανταστικό πρωϊνό Σαββάτου με εκλεκτή συντροφιά στην Νέα Ερυθραία με γέμισε δύναμη που άντλησα από την ποιότητα των φίλων που συνάντησα και τα όσα μου προσέφεραν με τις απόψεις τους την συμπεριφορά τους, την ψυχή τους. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είμαστε εμείς οι άνθρωποι και η χαρά της επικοινωνίας που έχει σημασία και ας λένε ό,τι θέλουν οι νεοταξίτες. Αυτό στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και με τίποτε. Ελπίζω στο μέλλον να γίνεται με καλύτερους όρους και σε προσωπικό και σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο."

    κάτι τέτοιες στιγμές ...ευγνωμονώ το blogging ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στιγμες που γεμιζουν από την ποιοτητα φωτισμένων ανθρωπων και την ζεστασιά αγαπημενων φιλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω ποιον να πρωτοευγνωμωνησω που μπορω και σας διαβαζω?Να ειστε και οι 2 παντα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χώρος αυτός ,σταθηκε μια πολυ όμορφη αφορμή ,να γνωρίσω ανθρώπους, αξιόλογους ανθρώπους.
    Μοναδικούς, που απο κοντά,κάπου ανάμεσα στα φλυτζάνια του καφε ,και στις σοκολατένιες λιχουδιές,ανακαλύψαμε,την διαφορετικότητά μας,που μας κάνει μοναδικούς.
    Και όπως λεέει και ο Βασίλης ....


    Την επόμενη φορά,εύχομαι τα φλυτζάνια του καφέ να ειναι περισσότερα ,γιατί οσο περισσότερα είναι ..........τόσο πιο γλυκός γίνεται και ο καφές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή