Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

28 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ο δέικτης σήμερα κινήθηκε ανοδικά αλλά με τρόπο που γεννά επιφυλάξεις.
Δεν είχαμε εκείνη την κίνηση που θα επέτρεπε με σιγουριά να πούμε ότι η συνολική διόρθωση τελείωσε. Όμως βραχυπρόθεσμα νομίζω ότι έχωμε περιθώρια ανόδου.
 

Αν αύριο έχωμε μία γερή κίνηση προς τα πάνω τα πράγματα αλλάζουν άρδην.
 Στο υποσύνολο ακροτάτων τιμών ο γρήγορος ταλαντωτής αναδρομής των 11 όρων διέσπασε εκ των κάτω τον ενδιάμεσο των 16 όρων και αυτό για την δική μου ανάλυση σηματοδοτεί άνοδο, έστω και με την μορφή αντίδρασης, η οποία όμως είναι εκμεταλλεύσιμη.

Αρχίζει να μπαίνει στους υπολογισμούς μας και ο σχηματισμός τριγώνου αν δεν κινηθούν τα πράγματα αποφασιστικά προς τα πάνω.
Χρειαζόμαστε άλλη μία ανοδική ημέρα για να γυρίσει προς τα πάνω και ο ταλαντωτής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση.

Στηρίξεις και αντιστάσεις για αύριο:



Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

27 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Αδύνατη κάθοδος σήμερα με ένα πολλά υποσχόμενο τελικό διαγώνιο τρίγωνο το οποίο διεσπάσθη έντονα ανοδικά στο τέλος της συνεδρίασης, ήταν τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας.

Τελικά πραγματοποιήθηκε αυτό που έλεγαν οι πιθανότητες χθές, δηλαδή αδύνατη κάθοδος με στοιχεία τερματισμού του τρέχοντος πλαγιοκαθοδικού κύματος απο τον  περασμένο Μάϊο που έχει τα χαρακτηριστικά  επίπεδου σχηματισμού ABC.
Οι πιθανότητες σήμερα να έλαβε τέλος είναι περίπου 70%. Το υπόλοιπο 30% είναι για το ενδεχόμενο δύο ακόμη μικρής διάρκειας και μεγέθους κυμάτων.
Σχ. 1

Στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση χρειαζόμαστε μία γερή άνοδο ούτως ώστε η γραμμή των τιμών να διασπάση με δύναμη την γραμμή των σημείων περιστροφής.

Ο ταλαντωτής του ιδιίου υποσυνόλου σημείων έφτασε στην ακραία τιμή του -1 και δεν έχει παρατηρηθεί έως τώρα καθυστέρηση μεγαλύτερη των τριών ημερών σέ έντονα ανοδικό γύρισμα.


Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων θα θέλαμε σήμερα μία έντονα ανοδική αντίδραση, αλλά και έτσι όπως ήλθαν τα πράγματα απλώς επιβεβαιώνεται η υποχώρηση ακριβώς στο 38% απο το προηγούμενο καλοκαίρι στο δεύτερο στάδιο συστολής της κυματομοφής όπως είπαμε χθές. Άρα δεν
αλλάζει τίποτε.


Ο γρήγορος ταλατνωτής αναστροφής έχει γυρίσει προς τα πάνω και η σημερινή κάθοδος δεν τον επηρρέασε.



Συνολικά όλα δειχνουν ότι  επίκειται σημαντική αντιστροφή.

Αντιστάσεις και στηρίξεις για αύριο: