Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Όπως θα παρατηρήσατε, η κυματομορφή του εξελικτικού χρόνου στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση και σε εκείνα που είναι ακρότατα έχουν διαφορετικό μέτρημα σε στάδιο συστολής 1.


Αυτό κατ' αρχήν δεν είναι δυνατόν. Πρέπει λοιπόν σε μία απο τις δύο κυματομορφές να τροποποιηθεί το μέτρημα ούτω ώστε να συμβιβάζονται.

Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι η πιο ακανόνιστη σειρά των ακροτάτων να έχει μείνει πίσω κατά δύο κύματα, όπως απεικονίζεται πιο κάτω:


"Περιμένει" λοιπόν την σειρά των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση να συμπληρώσει το δικό της 4 ούτως ώστε να καταλήξουν και οι δύο ταυτόχρονα στο (5) τους.


Όμως αυτή η εξέλιξη κάνει δυνατή την υποχώρηση και πλάγια πορεία του δείκτη μέσω μιάς σειράς ακανόνιστων κυμάτων με γρήγορες εναλλαγές προσήμου, επιτρέπει να αντιστραφεί ο ταλαντωτής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση και αναβάλλει το τελευταίο ανοδικό κύμα κατά 2-3 εβδομάδες.



Επίσης,  ενισχύει το ενδεχόμενο πο είχαμε σημειώσει σε προηγούμενα σχόλια, πλάγιας πορείας του δείκτη, και στα δύο υποσύνολα σημείων σε δεύτερο στάδιο συστολής.
http://rosicrux.blogspot.gr/2013_11_24_archive.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου