Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σημερινή συνεδρίαση ανοίγει το ενδεχόμενο πλάγιας-πλαγιοκαθοδικής ταλιπωρίας, καθώς δεν προχωρήσαμε αποφασιστικά προς τα εμπρός μετά την χθεσινή διόρθωση.
Αυτή είναι η φύση των πέμπτων κυμάτων όταν δεν είναι τα κύματα τα οποία επεκτείνονται.
Ας δούμε τι ακριβώς έγινε:

α. Ο ταλαντωτής αναδρομής σε πρώτο στάδιο συστολής και στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση τινάχτηκε προς τα πάνω και πλησίασε την ανώτατη τιμή του (0,93 σήμερα), πράγμα που λέει πως οι τιμές έχουν αρχίσει να εξαντλούν την ανοδική τους δυναμική προς το παρόν.
Τυχόν αντιστροφή είναι σήμα εξόδου για τους βραχυπρόθεσμους συμμετέχοντες.
Αν πάρει την ανώτατη τιμή 1 και συνεχίσομε προς τα πάνω περιμένομε έως ότου η ταχεία συνιστώσα αντιστραφεί.
 
β. Ο εξελικτικός χρόνος συμπληρώνει ένα πέμπτο κύμα το οποίο αναμένεται να εξαντληθεί εντός των επομένων 10-15 ημερών και το οποίο θα πρέπει να διορθώσει με βάση την αρχή του ανοδικού κύματος απο τις αρχές φθινοπώρου, με βάση την υπόθεση  ότι το 5ο και το 1ο κύμα θα είναι ίσα και ότι τα δύο σκέλη του ζιγκζάγκ θα είναι ίσα. Και οι δύο είναι μετριοπαθείς υποθέσεις.
Αυτές οι υποθέσεις δίνουν εξελικτικό χρόνο στο υποσύνολο των ακροτάτων τις 253 ημέρες και είμαστε στις 247. 
γ. Ο ταλαντωτής του εξελικτικού χρόνου στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση προχώρησε και εκείνος προς τα πάνω, αλλά πλησιάζει μέσα στο ίδιο περιθώριο την μέγιστη τιμή του.
Σήμερα είναι 0,36 σε 1/2 κλίμακα (0,72 σε 1/1).

Στους ταλαντωτές ημερήσιας δειγματοληψίας και  μηδέν συστολή δεν φαίνεται κάποια θύελλα στον ορίζοντα πράγμα που λέει ότι μέσα στα χρονικά περιθώρια δύο εβδομάδων είναι πιθανή η συνέχιση της ανόδου. Ούτε οι γραμμές τιμών τραυμάτισαν τις γραμμές των σημείων περιστροφής.
 
 


Μάλιστα στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση, η ταχεία συνιστώσα είναι έτοιμη να τμήσει ανοδικά τις πιο αργές.
Συνεπώς, παραμένομε μετριοπαθώς αισιόδοξοι. Αν είναι να ισχύσει η ανοδική κίνηση, τότε αυτή η διόρθωση πρέπει να πάρει τέλος αύριο και να επιστρέψομε τουλάχιστον στις 1220.
Διαφορετικά πάμε για πλαγιοκαθοδική κίνηση προς τις 1150 μον. κατ'αρχήν.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013
 
Καληνύχτα στις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου