Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σημερινἠ συνεδρίαση επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των προηγουμένων ημερών και εβδομάδων.
Είναι πλεόν ηλίου φαεινότερο, ότι η ανοδική διάσπαση των 1200 μον. με τον τρόπο που έγινε σηματοδοτεί ένα χειμερινό ράλυ ικανού μεγέθους.
Βέβαια το σήμα αγοράς για μας είχε έλθει πολύ νωρίτερα:
http://rosicrux.blogspot.gr/2013_11_17_archive.html
Ας δούμε όμως που βρισκόμαστε:

α. Ο ταλαντωτής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση σε πρώτο στάδιο συστολής συνεχίζει ακάθεκτος την ανοδική του πορεία, και ήδη έχει διανύσει το 50% της μέγιστης τιμής του. Ήδη η ταχεία συνιστώσα, διέσπασε ανοδικά την πιο βραδεία απ'όλες και αναμένεταινα συνεχίσει προς τα πάνω.

β. Ακολουθούν κατά πόδας οι ταλαντωτές αναδρομής της ημερήσιας δειγματοληψίας και επιτέλους γύρισε προς τα πάνω ο ταλαντωτής των ακροτάτων που είναι μεν πιο δυσκίνητος, δηλαδή λιγότερο ευαίσθητος στις μεταβολές των τιμών, αλλά είναι και πιο ειδικός, δηλαδή δεν δίδει εύκολα ψευδή σήματα.
Και στα δύο υποσύνολα, οι γραμμές των τιμών βρίσκονται μεταξύ των γραμμών των σημείων περιστροφής και των πρώτων αντιστάσεων, που είναι σήμα υγείας της τάσης.

 


 Αν επιβεβαιωθεί αυτός ο σχηματισμός κούπα-χερούλι, θα πρέπει να οδεύσομε προς 1600 μον.
Αν πρόκειται απλώς για ανοδική σημαία, τότε ίσως πάμε προς 1300-1400 πριν απο σημαντική διόρθωση.


Από άποψη κυματομορφών, βρισκόμαστε μέσα σε ένα μεγάλο πέμπτο κύμα δύο σταδίων συστολής και άρα και μεγέθους, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, με μικρή πιθανότητα παλινδρόμησης και συνέχισης πλάγια. Απέχομε μόλις 3 μονάδες απο την ανοδική διάσπαση της αντίστασης σ'αυτό το στάδιο. Το κύμα αυτό μπορεί να μετρηθεί και με έναν πολύ αισιόδοξο τρόπο και να είναι τρίτο τρίτου


Ο τρόπος αυτός συμβιβάζει την μέτρηση με το υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση , όπου είμαστε ξεκάθαρα σε ένα μεγάλο τρίτο κύμα


Ο εξελικτικός χρόνος συνεχίζει επίσης προς τα πάνω, αλλά θα πρέπει να έχομε τον νού μας για την πρώτη διόρθωση ως το τέλος της εβδομάδας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013

Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους του ιστολογίου.
Το σχόλιο δημοσιεύεται μετά την επιστροφή μου στην Κρήτη απο τον Βόλο όπου έλειψα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου