Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Αν επρόκειτο για σημαντική αλλαγή της τάσης, θα έπρεπε να πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά σήμερα. Ανοδική μέν η ημέρα, αναιμική δε.

Ο ταλαντωτής αναδρομής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση σε πρώτο στάδιο συστολής, συνεχίζει την πορεία του προς τα κάτω.
Μέχρι νεωτέρας, αυτό είναι ένα αρκετά καλό σήμα συνέχισης προς τα κάτω της διόρθωσης προς την περιοχή των 1150 μον. κατ'αρχήν.
Παρατηρούμε επίσης ότι και η πιο μακροχρόνια λευκή συνιστώσα επιμένει να πορεύεται προς τα κάτω, πράγμα που προσδίδει παραπάνω αξιοπιστία στις πιο βραχυχρόνιες.


Το ίδιο συμβαίνει και με τον εξελικτικό χρόνο, καθώς οι τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές ημέρες εξακολουθούν να προσδιορίζουν την τάση του, και φαίνεται εντός των ορίων που περιγράψαμε χθές να κατευθύνεται προς την στήριξή του των 129 ημ ε.χ..


Γύρισε επίσης προς τα κάτω ο ταλαντωτής αναδρομής των ακροτάτων σημείων και η εικόνα του διαγράμματος των τιμών εν σχέσει προς την γραμμή των σημείων περιστροφής (pivot points) είναι κάθε άλλο παρά ενδεικτική ισχυρής ανόδου.


Όπως συμβαίνει σε πλάγιες κινήσεις, υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο υποσυνόλων σημείων, καθώς το υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση εμφανίζει πιο αισιόδοξη εικόνα, με τον ταλαντωτή να έχει γυρίσει προς τα πάνω και τις τιμές να διασπούν ανοδικά την γραμμή των σημείων περιστροφής, επίσης ανοδικά.




Τέλος ο εξελικτικός χρόνος έκανε έναν σχηματισμό δύο σημείων στην ίδια τιμή και αντιστροφή πορείας που κατά 95% είναι αληθής και σημαίνει συνέχιση της καθοδικής πορείας για λίγες ημέρες.


Συνολικά:Παρά τις δύο ανοδικές ημέρες, εξακολουθεί η κυρίαρχη τάση να είναι πλαγιοκαθοδική με πρώτο στόχο τις 1150 μον.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ


 Καληνύχτα στις φίλες και φίλους του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου