Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Η σημεριινή ήταν μία συνεδρίαση που απο εκείνες που δημιουργούν ελπίδες αλλά και απορίες.
Από την μία πλευρά ήταν θετικό το γεγονός ότι επέστρεψε το θετικό κλίμα, μετά απο βραχείας διαρκείας εκτόνωση των καθοδικών πιέσεων.
Απο την άλλη δημιουργείται το ερώτημα αν αυτό ήταν τον τέλος της διόρθωσης σε μικρή χρονική κλίμακα και κλίμακα πολυπλοκόητητας και αν πρόκειται να προχωρήσομε σε ένα ακόμη ανοδικό κύμα μικρού, σχετικά μεγέθους σε σχέση με το αναμενόμενο μεγαλύτερο και αν μας περιμένει διόρθωση μεγαλύτερης κλίμακας κάπου κοντά στις 1300 μον η πρόκειται για ένα ανοδικό κύμα μαμούθ που θα πάει προς τις 1500-1700 μον. χωρίς ανάσα.

Ας πάρομε όμως τα πράγματα απο την αρχή.
Στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση ο ταλαντωτής αναδρομής έχει επιστρέψει σε μικρές θετικές τιμές, χαμήλωσε ταχύτητα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται να αναστραφεί προς τα επάνω.
Η γραμμή των τιμών έτμησε ανοδικά την γραμμή των σημείων περιστροφής και πάλι και δημιουργήθηκε έτσι ένας ανοδικός δίαυλος, με τις γραμμές αντιστάσεων στηρίξεων να συστέλλονται γύρω απο την γραμμή των σημείων περιστροφής, πράγμα που σημαίνειότι επίκειται μεγάλη κίνηση.


Όμως οι συντριπτικές ενδείξεις απο την ανάλυση συστολής των κυματομορφών είναι ότι μάλλον πάμε για ανοδικά πυροτεχνήματα, παρά το γεγονός ότι δεν συμπληρώθηκε η κίνησηπρος τα κάτω των ταλαντωτών αναδρομής, και φαίνεται ότι πάει να πραγματοποιηθεί το σενάριο αντιστροφής και του ταλαντωτή ακροτάτων, και πάλι τονίζω, παρά το γεγονός ότι δεν συμπλήρωσε την πορεία του προς την κατώτατη τιμή.
Όλες οι ενδείξεις είναι ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ ισχυρή ανοδική κίνηση διαρκείας με μεγάλο bias προς τα πάνω.


Τα ακρότατα έχουν αρχίσει να παίρνουν παραβολική πορεία προς τα πάνω, πράγμα που σημαίνει την αρχή δημιουργίας μιας πολύ ισχυρής ανοδικής κίνησης.
Φαίνεται ότι η βραχυπρόθεσμη θετική απόκλιση που παρατηρήσαμε σ'αυτό τον ταλαντωτή είναι αυτή που ισχύει.

Δεν έχομε φθάσει όμως στο σημείο των υπερβολών ακόμη, αλλά έρχονται και αυτές.

Στην τροποποιημένη ακολουθία συστολής είμαι υποχρεωμένος απο την μορφολογία των κυμάτων να υιοθετήσω το πολύ αισιόδοξο σενάριο.


 και βέβαια ισχύει πάντοτε το δεύτερο στάδιο συστολής που αναρτήσαμε και χθες και τις προηγούμενες ημέρες, ως προειδοποίηση του κινδύνου να μείνει κανείς εκτός νυμφώνος.


Η μόνη επιφύλαξη προέρχεται από τον ταλαντωτή αναδρομής πρώτου σταδίου των σημείων που ακολουθούν τάση ο οποίος δεν έχει υποχωρήσει αρκετά αλλ'εν τούτοις βρίσκεται σε ζώνη που μπορεί να παρατηρηθεί αντιστροφή της πορείας του.





Η αυριανή συνεδρίαση θα κρίνει πολλά, καθώς θα φανεί αν φεύγομε προς τα πάνω με δύναμη, οπότε αρχίζει το αναμενόμενο τρίτο κύμα στο δεύτερο στάδιο συστολής, η το πέμπτο μεγαλύτερης πολυπλοκότητας στο πρώτο στάδιο συστολής, η αν θα συνεχίσει η διόρθωση.
Οι πιθανότητες είναι πρός τα πάνω.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου