Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μεσοπρόθεσμα δεν άλλαξε τίποτε.
Βραχυπρόθεσμα όμως τα πράγματα ίσως αλλάξουν προς το χειρότερο πριν αλλάξουν προς το καλύτερο.
Η σημερινή συνεδρίαση μας γεμίζει αμφιβολίες για την κατεύθυνση του δείκτη τις επόμενες ημέρες.
Δεν θα πρέπει όμως, καθώς αυτό που γίνεται είναι ότι συμπληρώνει την διαδρομή του ένα σχετικά ευμέγεθες τέταρτο κύμα.

Αν επρόκειτο για γνήσια αντιστροφή τάσης, τα πέντε σημεία του τετάρτου κύματος θα είχαν γυρίσει αποφασιστικά προς τα κάτω σε  δεύτερο στάδιο συστολής των σημείων που ακολουθούν τάση προ πολλού.
Το γεγονός ότι ο δείκτης γύρισε πάνω στα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης είναι ελπιδοφόρο, καθώς η στήριξη ήταν στις 1128 μον, και στο διάγραμμά μας στις 1132 !
Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι 1090-1080 πολύ δύσκολα θα διασπασθούν προς τα κάτω.
Βρισκόμαστε ήδη σε υπερπωλημένη ζὠνη στον ταλαντωτή αναδρομής των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση και αναμένομε εντός της ερχομένης εβδομάδος να τελειώσει αυτό το τέταρτο κύμα, πιθανότατα χωρίς παραβίαση των 1080 μον. και με περισσότερο πιθανή πλέον την αρχή ανόδου απο την Δευτέρα.


Ο εξελικτικός χρόνος καθ'όλη την διάρκεια της διόρθωσης δεν διέσπασε τον πολύ βραχυπρόθεσμο ανοδικό δίαυλο και πολύ περισσότερο τον πιο μακροπρόθεσμο ανοδικό δίαυλο στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση και φαίνεται έτοιμος να αρχίσει ξανά την ανοδική του πορεία.


Στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση οι τιμές παακολουθούν σε επαφή την γραμμή των σημείων περιστροφής σε μία ρηχή πλαγιοκαθοδική πορεία.



 Συνολικά, θα πρέπει να έχομε πτώση διαρκείας, και τιμές κάτω των 1080 μον. για να μιλήσομε για σοβαρή αντιστροφή της τάσης. Πολύ περισσότερες είναι οι πιθανότητες τερματισμού του 4ου βραχυπροθέσμου κύματος και συνέχιση της πορείας προς τα πάνω με πρώτο στόχο τις 1270-1300 μον.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Καλό Σαββατοκύριακο στις φίλες και φίλους του ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου