Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Ισχυρή άνοδος και σήμερα.
Μπήκαμε στην ζώνη προσοχής με το δεξί και ελπίζομε και να βγούμε με το δεξί.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο σήμερα είναι ότι η αργή συνιστώσα του ταλαντωτή αναδρομής των σημείων που ακολουθούν τάση πήρε την μέγιστη τιμή της.
Ο μέσος αριθμός σημείων που μένει εκεί είναι τρία, με διακύμανση απο 1-9.
Είναι λοιπόν δυνατόν σήμερα να είδαμε το ψηλό αυτού του κύματος.
Αυτό σημαίνει ότι απο σήμερα βρισκόμαστε σε επιφυλακή


Οι γραμμές των τιμών ακολουθούν τις πρώτες αντιστάσεις και στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση και στο υποσύνολο των ακροτάτων.





Η γρήγορη συνιστώσα του ταλαντωτή αναδρομής στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση βρίσκεται πολύ κοντά στην μέγιστη τιμή ενώ τον έφθασε σήμερα και η ενδιάμεσης διάρκειας συνιστώσα.




Πλησιάσαμε κατά μία ημέρα την μακροχρόνια αντίσταστη των 121 ημερών στον εξελικτικό χρόνο των σημείων που ακολουθούν τάση. Μένει η αυριανή και μεθαυριανή για να δούμε αν αλλάξαμε ιστορική εποχή στο ΧΑΑ η όχι και οπωσδήποτε όχι πέρα απο το τέλος της εβδομάδας.
Αν διασπάσομε και κρατηθούμε πάνω απο αυτή την αντίσταση μπαίνομε σε ένα μακροχρόνιο τρίτο κύμα, που σημαίνει ότι η συμπεριφορά του ΧΑΑ αλλάζει για πάρα πολλά χρόνια προς το πολύ καλύτερο.

Στον εξελικτικό χρόνο των ακροτάτων βρισκόμαστε σε ένα μικρό πέμπτο κύμα.





Πολλά θα κριθούν απο το πως θα συμπεριφερθεί μετά την περάτωσή του καθώς αν είναι το πρώτο ενός μεγαλυτέρου τρίτου μετά απο ρηχή διόρθωση θα ξεκινήσει και εδώ ένα πολύ μεγάλο τρίτο.
Διαφορετικά θα πρόκειται για το τέλος του C και η διόρθωση θα είναι σοβαρή.

Τέλος ο ταλαντωτής του εξελικτικού χρόνου των σημείων που ακολουθούν τάση βρίσκεται και αυτός πολύ κοντά στις ακρότατες τιμές του με τις δύο συνιστώσες να πλησιάζουν.

 Συνοψίζοντας, η άνοδος είναι πιθανόν να συνεχίσει και αύριο, αλλά χρειάζεται εξαιρετικά μεγάλη προσοχή, καθώς πλησιάζομε σε εξαιρετικά μακροχρόνιες αντιστάσεις στον εξελικτικό χρόνο.
Δεν απέχομε και πολύ απο μία διόρθωση καθώς βρισκόμαστε πολύ κοντά σε όλους τους στόχους και απο άοψη τιμών και απο άποψη εξελικτικού χρόνου η έκταση και η ένταση της οποίας θα κρίνει αν εγκαινιάσθηκε και επίσημα μία νέα ιστορική περίοδος στο ΧΑΑ καθώς στην πραγματικότητα η νέα ιστορική περίοδος έχει αρχίσει απο το καλοκαίρι του 2012 με το χαμηλό των 470 περίπου μονάδων.
Αντιστάσει ς και στηρίξεις για αύριο :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου