Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Όπως έχομε κατ'επανάληψη γράψει, το τρέχον κύμα έχει ακόμη κάποια δυναμική η οποία εξαντλείται κατά την ταπεινή μας άποψη μεταξύ των σημερινών επιπέδων και των 1080 μον.
Από άποψη διαγραμμάτων λίγ πράγματα έχομε να δείξομε καθώς συνεχίζει η πορεία όπως την έχομε διαγράψει εδώ και καιρό.
Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων φαίνεται σαν να σχηματίζεται ένα διαγώνιο τρίγωνο αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος και το αναφέρω με πολλή επιφύλαξη και προς συζήτηση.
Ο κίνδυνος στις πλάγιες διορθώσεις είναι η "υπερ-ανάγνωση" και παρακαλώ συγχωρείστε μου τον νεολογισμό των κινήσεων.

Άν όμως αυτό το σενάριο αποδειχθεί αληθινό, αυτό σημαίνει ότι το εισαγωγικό διαγώνιο τρίγωνο είναι το κύμα 1 πολύ μεγαλυτέρου ανοδικού μετά την διόρθωση και συμβαδίζει με αυτά που γράψαμε χθές για το τρίτου σταδίου συστολής κύμα. Δηλαδή αρχίζει να δημιουργείται η υποψία για stealth bull market κατά την ορολογία του αναλυτή Wallayat.

Ο ταλαντωτής αναδρομής στο ίδιο υποσύνολο εξακολούθησε λίγο παραπάνω και είναι πιθανόν να φτάσει την μέγιστη τιμή του (+1) πριν γυρίσει.


Παρά την άνοδο στο υποσύνολο των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση απλώς έκλεισε η βεντάλια των γραμμών στηρίξεων αντιστάσεων και βρισκόμαστε εν αναμονή αποφασιστικής κινήσεως.
Ο ταλαντωτής αναδρομής δεν γύρισε προς τα πάνω, πράγμα που προσθέτει βάρος πιθανοτήτων ότι η επόμενη σημαντική κίνηση θα πρέπει να είναι προς τά κάτω.
Μεγάλη κίνηση που ξεπερνά τις 1080 αλλάζει αυτή την άποψη για λίγο αλλά δεν ανατρέπει το γεγονός ότι ο ταλαντωτής βρίσκεται στην άκρη της διαδρομής του.




Η πολιτική κατάσταση στην Αμερική χειροτερεύει.
Κανείς δεν είναι βέβαιος πια ότι η αντιπαράθεση  δεν θα οδηγήσει σε πραγματικό αδιέξοδο και αθέτηση των οικονομικών υποχρεώσεων των ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Αν προσθέσομε και τα δικά μας....
Όλοι πιστεύουν στην "λογική"του συστήματος.
Το ίδιο πίστευαν και εκείνοι που έλεγαν μετά την δοδλοφονία του Αρχιδούκα Φρειδερίκου Φερδινάνδου στο Σράγιεβο ότι θα "επικρατήσει λογική".
Βρισκόμαστε σε μία πολύ λεπτή κοσμοϊστορική φάση φίλοι και φίλες και η σταθερότητα του συστήματος κλονίζεται.
Να είστε όλοι προσεκτικοί.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου