Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Νέα άνοδος σήμερα παρά τις πρωϊνές ελαφρές ρευστοποιήσεις.
Δεν έχει αλλάξει τίποτε στην εικόνα των διαγραμμάτων.

Πρέπει πλέον να υποθέσω ότι η εικόνα την οποία παρουσιάζει ο εξελικτικός χρόνος στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση είναι τρίτο τρίτου κύμα και  είναι ενδεχόμενο να έχει συνέχεια.
Όμως απο πιθανοκρατική άποψή τα πράγματα έχουν φθάσει στα άκρα και μία έστω και μιας ημέρας διόρθωση γίνεται πιθανή.

STATISTICAL OBSERVATIONS OF THE ASE INDEX WAVEFORM UNDER THE CONTRACTION ALGORITHM REGIME (21/08/2013)
https://docs.google.com/file/d/0B7W6E1Nmq6iXNXlqcWdMM25wb3M/edit?usp=sharing

αν και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ακόμη πιο παρατεταμένες περίοδοι ανόδου.
Τις συχνότητες και τα μεγέθη μπορείτε να βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο.
Επομένως, το κυρίαρχο σενάριο είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα τρίτο κύμα η κύμα C τεσσάρων σταδίων πολυπλοκότητος με στόχο τις 1500 μον.περίπου.
 Όπως γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες αυτό αποτελεί επιβεβαίωση του μακροχρόνιου ανοδικού διορθωτικού κύματος της πτώσης απο το 2008 και σηματοδοτεί μία νέα εποχή για το ΧΑΑ καθώς διεσπάσθησαν ανοδικά μακροχρόνιες αντιστάσεις στον εξελικτικό χρόνο του υποσυνόλου των σημείων που ακολουθούν τάση.
Θα πρέπει να γίνει διόρθωση κάτω απο τις 800-900 μον. για να αναιρεθεί αυτή η άποψη και διαρκείας πάνω απο 5-6 εβδομάδες κατά μέσο όρο.
Στο ενδιάμεσο μπορεί να υπάρξει ήπια διόρθωση μεταξύ 1000-1100 μον. που αποτελεί  ευκαιρία εισόδου.Προς το παρόν η κυματομορφή χαίρει άκρας υγείας και η γραμμή των τιμών βρίσκεται σταθερά πάνω απο την γραμμή των σημείων περιστροφής.


Πλην του ταλαντωτή ακροτάτων, όλοι οι άλλοι είναι κορεσμένοι όπως έχομε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη και για περιόδους που βρίσκονται στα όρια της στατιστικής συμπεριφοράς του δείκτη απο το 1986.



Αυτό επιβεβαιώνει την άποψη ότι κάτι καινούριο έχει ξημερώσει.
Προσέξτε την κίτρινη μακροχρόνια γραμμή, η οποία σχηματίζει και αυτή ένα κύμα Elliott με πέντε επι μέρους κύματα και πάει να σχηματίσει ένα τελικό διαγώνιο τρίγωνο στον ταλαντωτή αναδρομής των ακροτάτων.



Ο εξελικτικός χρόνος των ακροτάτων βρίσκεται σε τρίτο κύμα η κύμα C και συνεχίζει να προχωρεί.
αλλά βρίσκεται ήδη στο πέμπτο κύμα του τρίτου κύματος. 
 
 Συνοπτικά, βρισκόμαστε πλέον σε μακροχρόνιο τρίτο κύμα η κύμα C μεγάλης πολυπλοκότητος, αναμένονται υπερβολές που είναι και ο κανόνας, και τυχόν διόρθωση που είναι πολύ πιθανή πλέον αναμένεται να είναι ήπια, βραχείας διαρκείας και όχι παραπάνω απο 2-3 εβδομάδες.
Μόνον μεγάλη και παρατεταμένη διόρθωση κάτω απο τις 900 μον. αναιρεί σε βραχυχρόνιο πλαίσιο αυτή την άποψη αλλά δεν ααναιρεί την μακροχρόνια ανοδική πορεία του δείκτη.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου