Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Δεν επιβεβαιώθηκε το δυσόίωνο ιαπωνικό κηρίο που είδαμε χθές και εξακολουθεί η διακύμανση μέσα σε μία στενή ζώνη με μικρά βήματα ανόδου.
Το τελικό τμήμα του σχηματισμού είναι ένα τελικό διαγώνιο τρίγωνο.
Σήμερα έλαβε ετην μεγίστη τιμή του ο ταλαντωτής αναδρομής του υποσυνόλου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση και βέβαια σε πρώτο στάδιο συστολής μία ακόμη ημέρα κεκορεσμένης κατάστασης η οποία βρίσκεται ακόμη εντός των ορίων στατιστικής διακύμανσης για ένα τέτοιο φαινόμενο παρατεταμένου κορεσμού.
 
Στο υποσύνολο των ακροτάτων, ίδια κατάσταση.
Είναι αξιοσημείωτο ότι παρά την παρατεταμένη άνοδο αρνείται η ταχεία συνιστώσα του ταλαντωτή να λάβει την ανώτατη τιμή της.

Η συνολική ερμηνεία είναι ότι είτε όσα έχω δει μέχρι τώρα με την μέθοδό μου είναι σοβαρά λανθασμένα, η ότι βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο πολυδαίδαλο κύμα W η Β και βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη διαδικασία κορυφής.
Για λόγους επιστημονικής εντιμότητος θα πρέπει να επιμείνω στην άποψη μου ότι βρισκόμαστε σε μία διαδικασία σχηματισμού κορυφής καθώς αυτό υποστηρίζουν οι παρατηρήσεις απο το 1986 και δεν μπορούμε να πάμε πολύ παραπάνω χωρίς καθοδική εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας σημαντικού μεγέθους, που να φέρει τους ταλαντωτές αναδρομής τουλάχιστον στην ζώνη αντιστροφής μικρότερης πολυπλοκότητας κυμάτων και πιθανότερα κάπου κοντά στο 0 κατ'ελάχιστον. 
Υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο να βρισκόμαστε σε ένα κύμα "νέας πληροφορίας" δηλαδή συμπεριφοράς που δέν έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν.
Αυτό το ενδεχόμενο υποστηρίζει η διάσπαση του εξελικτικού χρόνου των σημείων τα οποία ακολουθούν τάση ο οποίος εξακολουθεί ακάθεκτος προς τα πάνω.
Επίσης δεν πρέπει να διαφεύγει το γεγονός ότι σε προηγούμενες αναρτήσεις είδαμε ένα τετάρτου σταδίου συστολής τρίτο κύμα να σχηματίζεται και βέβαια αναμένεται να επιμείνει.
Όμως οι αριθμοί είναι αριθμοί και οι αριθμοί των ταλαντωτών λένε κορυφή.

 ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου