Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο σημείο μιας κυματομορφής.
Σε μία σχεδόν οριζόντια πορεία του δείκτη, χωρίς σπουδαία σημεία στην γεωμετρία και τους δείκτες που να μπορούν με ασφάλεια να μας πουν τι μέλλει γενέσθαι.

Σήμερα είχαμε μία ακόμη αδύναμη κίνηση, η οποία ναι μεν κατέληξε ανοδικά όπως υποστηρίξαμε αλλά και χωρίς να πείθη για την μελλοντική πορεία.

Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων η τιμή παρακολουθεί την καμπύλη των δευτέρων αντιστάσεων πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στην ζώνη της υπερτίμησης, χωρίς ωστόσο να παρακολουθήται απο το ταλαντωτή αναδρομής ο οποίος εξακολουθεί να παραμένη πρακτικά ακίνητος και στην ζώνη πιθανής αντιστροφής (0,5-0,7).

Η όλη κίνηση απο τον προηγούμενο πυθμένα φαίνεται να διαγράφη ένα κύμα (c) ενός μεγαλύτερου Β όπως φαίνεται στο δεύτερο στάδιο συστολής με στόχο κάπου μεταξύ 950-1000 μον.

Δεν θα εκπλαγώ αν στο τέλος όλος αυτός ο σχηματισμός αποδειχθή ότι είναι ένα μεγάλο τρίγωνο σε χαμηλα στάδια συστολής και ψηλότερη επομένως πολύπλοκότητα το οποίο μπορεί να μας πάη μέχρι τον Νοέμβριο.
Οι πιθανότητες ανοδικής συνέχειας μετά απο τρεις ανοδικές συνεδριάσεις είναι γύρω στο 4 %, και επομένως μία μικρή διόρθωση δεν θα με εξέπλησσε.
Ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στις αντιστάσεις του εξελικτικού χρόνου
Συνολικά, για αύριο είναι πιθανή μικρή υποχώρηση στο πλαίσιο μιάς μεγαλύτερης πλαγιοανοδικής αντίδρασης με απώτερο στόχο την περιοχή των 950-1000 μον.
Η δική μου στρατηγική είναι αναμονή με εφεδρείες μετρητών προς το παρόν.
Μεγάλη αδυναμία και πτώση >2% σημαίνει έναρξη του αναμενόμενου κύματος C προς τα κάτω.
Θέλει προσοχή και μεγάλη άνοδος διότι μπορεί να είναι ψευδής διάσπαση αντιστάσεων.
 Στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση, βλέπομε ότι στένεψαν οι ζώνες αντιστάσεων στηρίξεων και αναμένεται οσονούπω αποφασιστική κίνηση η οποία με τα παρόντα δεδομένα είναι με την δική  μου τουλάχιστον μέθοδο δυσχερής σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.


Το κλίμα διεθνώς χειροτερεύει, οι Γερμανοί μας θέλουν σιδηροδέσμιους για τα επόμενα 50 χρόνια,
έχει αρχίσει κουβέντα για νέα μέτρα και έχομε μπροστά μας την Εκθεση Θεσσαλονίκης που σημαίνει διαμαρτυρίες και ταραχές ενός δυστυχούς απελπισμένου λαού που άγεται απο μια αποπροσανατολισμένη (στην καλύτερη περίπτωση) πολιτική ηγεσία που δεν εννοεί η δεν θέλει να ξυπνήση ούτε τον εαυτό της ούτε τον λαό. 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου