Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Προχωρήσαμε προς την κατεύθυνση που είπαμε αλλά και πάλι χωρίς πειστικό τρόπο.
Στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση η διαδρομή του ταλαντωτή αναδρομής είναι πρίπου στο ,8 πράγμα που σημαίνει ότι πλησιάζομε οροφή.

Η γραμμή των τιμών εξακολουθεί να βρίσκεται πάνω απο την γραμμή τωνν σημείων περιστροφής αλλά παρακολουθούμε και τα δύο διαγράμματα για σημεία αδυναμίας.

Παραμένει ο διορθωτικός χαρακτήρας σε τρίτο σταδιο συστολής και αυτό μας κάνει προσεκτικούς.
 

Σε πρώτο στάδιο συστολής φαίνεται να υπάρχει απόθεμα δυνάμεων για μία ακόμη ανοδική προσπάθεια, αλλά πλέον η ζώνη μεταξύ 1049 έως 1100 φαίνεται μία αρκετά πιθανή ζώνη αντιστροφής.
Η μόνη ενθάρρυσνη για σημαντική άνοδο προέρχεται απο τον ταλαντωτή των ακροτάτων σημείων που η ταχεία του συνσιστώσα βρίσκεται πάνω απο τις βραδείες.
Όμως βρίσκεται και σε ζώνη τιμών όπου δεν θα μας ξάφνιαζε εκ νέου αντιστροφή.

Υπάρχει η πιθανότης δημιουργίας τελικού διαγωνίου τριγώνου στ υποσύνολο των ακροτάτων σημείων.

Είμαστε ακόμη σε τεντωμένο σκοινί.
Ηυξημένες πιθανότητες μικρής διόρθωσης αύριο, πριν διανύσωμε το τελευταίο σκέλος αυτής της διορθωτικής ανόδου.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

2 σχόλια:

  1. καλημερα δασκαλε καλημερα φιλαρακια ερωτηση δασκαλε κατα την εκτιμηση σου οι τραπεζες θα κανουν και αλλες αυξησεις κεφαλαιου σε ευχαριστω ο λεο γρα φει Η Τρόικα αποδέχεται την πρόταση οι νέες αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών να υλοποιηθούν σε τιμές με μεγάλα discount σε σχέση με τις πρόσφατες αμκ που κάλυψε και το ΤΧΣ – Η παράμετρος αυτή απελευθερώνει το Ταμείο αλλά και την αγορά http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/109908-η-τρόικα-αποδέχεται-την-πρόταση-οι-νέες-αυξήσεις-κεφαλαίου-των-τραπεζών-να-υλοποιηθούν-σε-τιμές-με-μεγάλα-discount-σε-σχέση-με-τις-πρόσφατες-αμκ-που-κάλυψε-και-το-τχσ-–-η-παράμετρος-αυτή-απελευθερώνει-το-ταμείο-αλλά-και-την-αγορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω φίλε Λουκά.
    Σ'αυτά όμως ο Λεωτσάκος είναι μανούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή