Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Σήμερα λόγω του ότι ένας φίλος χρειάζεται την συμπαράστασή μου διότι διεγνώσθη ότι πασχει απο κάποια κακοήθεια, απο την οποία λόγω της φύσεώς της και λόγω της θέσεως και της εκτάσεως νομίζω ότι θα πάει καλά με μικρές απώλειες, θα περιοριστώ σε μία λεκτική περιγραφή των όσων έγιναν στο ΧΑΑ.

Συνεχίζει η συσσώρευση, και όλοι οι δείκτες μου λένε ότι θα πρέπει να πάμε πάνω εκτός όπως και προηγουμένως έχομε πει απο το δεύτερο στάδιο συστολής όπου ακόμη τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει.
Αρκετές μετοχές έχουν διαγράμματα όπου σχηματίζονται τρίγωνα τα οποία είναι πολύ πιθανόν να σπάσουν προς τα πάνω με σημαντικά κέρδη.



2 σχόλια:

  1. Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς από την εταιρία – Μέλος του ΧΑ «Merit ΧΑΕΠΕΥ», ενέκρινε η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α.

    Παράλληλα, καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβίου 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπερασματικά για την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείναμε υπέρ ενός σεναρίου μετριοπαθούς διόρθωσης έως τις 940 – 950 μονάδες όπου η υπεραγορασμένη εικόνα θα αποφορτιζόταν επαρκώς και ο Γενικός Δείκτης θα έχτιζε μια ισχυρότερη δομή για να ξαναδοκιμάσει την αντίσταση των 1000 μονάδων" αναφέρει ο υπεύθυνος του τμήματος τεχνικής ανάλυσης της Beta Sec.

    ΑπάντησηΔιαγραφή