Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2013:ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μικρής εκτάσεως διόρθωτική ημέρα, αποτέλεσμα της "διανομής" που ξεκίνησε πριν δύο συνεδριάσεις.
Για να δούμε πως διαμορφώνονται τα πράγματα γιατί υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

1. Στον εξελικτικό χρόνο και των δύο υποσυνόλων έχομε ανοδική διάσαπαση
Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να μετρήσωμε τον αναδυθέντα σχηματισμό, ως πρώτο δεύτερο και την αρχή ενός τρίτου κύματος στον εξελικτικό χρόνο. Το κατά πόσον ανήκει στο μεγάλο τρίτο κύμα που περιμένομε η όχι η αποτελεί μέρος ενός C μιας πιο πολύπλοκης διόρθωσης θα φανεί τις επόμενες ημέρες.Εδώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι όσον αφορά τον εξελικτικό χρόνο έχει αρχίσει μία μεσοπρόθεσμη ανοδική πορεία μηνών.




2.Οι γραμμή των τιμών και στα δύο υποσύνολα σημείων είναι πάνω απο την γραμμή των σημείων περιστροφής και σταθερά πάνω στην γραμμή των πρώτων αντιστάσεων.
 
3. Ο ταλαντωτής αναδρομής των ακροτάτων φαίνεται να έχει "διάθεση"  να  εξαντλήση το τελευταίο τέταρτο του κύκλου του απο το +0.5 προς το +1 η λίγο πιο κάτω.
32% πιθανότητα αντιστροφής του προσήμου αύριο.
Η μόνη ένδειξη που μας κρατά απο το να πούμε ότι αρχίζει το τρίτο μεγάλο κύμα εξακολουθεί να είναι το δεύτερο στάδιο συστολής όπου τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει και η εξέλιξη των κυμάτων δείχνει κάποια αδυναμία και λέει ότι αυτή η άνοδος είναι κύμα c ενός πιο πολύπλοκου Β το οποίο όμως έχει ακόμη κάποια διαδρομή να διανύσει.Μόνον διαδοχικές ισχυρές άνοδοι που θα φέρουν την κορυφή του τελευταίου κύματος με μεγάλη κλίση πάνω απο τις 1040 σε δεύτερο στάδιο συστολής θα μας πείσουν ότι άρχισε το μεγάλο τρίτο κύμα.

Μία πορεία προς επαναπροσέγγιση των 1100-1150 δεν είναι ανέφικτη.
Μόνον δυνατή διόρθωση η οποία θα διασπούσε με δύναμη την γραμμή των σημείων περιστροφής θα μας έκανε να αλλάξωμε γνώμη.
 Συνολικά φαίνεται πολύ πιο πιθανή συνέχιση της πορείας προς τα πάνω απ'ότι ισχυρή διόρθωση.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου