Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Μία πολύ καλή συνεδρίαση σήμερα η οποία αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για όδευση προς υψηλότερα επίπεδα. Η συμμετοχή ήταν πολύ ευρύτερη και τα "πανιά" των επιθετικών μετοχών "φούσκωσαν". Απο τις Τράπεζες ζωντάνεψε η ΠΕΙΡ. Ο τζίρος ήταν ικανοποιητικός.
Αν την Δευτέρα καταφέρωμε και ξεπεράσωμε τον σκόπελο των 920 μον. και την αντίσταση του εξελικτικού χρόνου η προοπτική αλλάζει. Όσα είχαμε πει για τα παράγωγα των τραπεζών νομίζω ότι εκπληρώνονται και όσοι είχαν το θάρρος να συμμετάσχουν νομίζω ότι πρέπει να ανταμοίβωνται.
Και τα δύο υποσύνολα σημείων της χρονοσειράς βρίσκονται πάνω στην γραμμή της πρώτης  αντίστασης η και πιο πάνω που σημαίνει ισχύ του ανοδικού ρεύματος.



Οι ταλαντωτές αναδρομής βρίσκονται στην μέση της ανοδικής τους διαδρομής περίπου, πράγμα που σημαίνει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τις 950 μον. περίπου την ερχόμενη εβδομάδα.





 Αν συμβεί κάτι η πρώϊμη προειδοποίησει αδυναμίας θα έλθη απο τον δείκτη αναδρομής των σημείων που ακολουθούν τάση.
 Παρακολουθούμε με προσοχή την περιοχή των 920. Αν φύγωμε προς τα πάνω ο επόμενος σταθμός είναι οι 950, που είναι και το θεωρητικό σημείο στόχος του σχηματισμού ώμου-κεφαλής-ώμου το οποίο είχαμε περιγράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις.
Αντιστάσεις και στηρίξεις για την Δευτέρα





Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.
Η Μεγαλόχαρη ας βάλει το χέρι της σ'αυτό τον πολύπαθο τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου