Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

15 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Συνέχιση της πορείας σύμφωνα με τις προηγούμενες προβλέψεις με εξαίρεση την ηυξημένη πιθανότητα ανόδου σήμερα, η οποία δεν ήλθε.
Τελικά αυτό το οποίο σχηματίσθηκε τον τελευταίο μήνα είναι μία σχετικά ασυνήθης μορφολογική δομή στην θεωρία Έλλιοττ, δηλαδή ένα επεκτεινόμενο τρίγωνο το οποίο είτε είναι τέταρτο κύμα σε μία σειρά απο πέντε είτε κύμα Β σε έναν διορθωτικό σχηματισμό και το δείχνομε εδώ:

 
Εδὼ τα πράγματα περιπλέκονται διότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να μετρηθεί αυτό το κύμα στην χρονοσειρά ως έχει. Όμως απο προηγούμενες αναρτήσεις έχομε δει ότι ο όλος σχηματισμός απο το ψηλό του περασμενου Μαΐου ως τώρα "βιδώνει" γύρω απο ένα πολύ μεγάλης πολυπλοκότητος (τρίτης τάξεως) δεύτερο κύμα μετά την άνοδο απο τον περασμένο Ιούνιο.
Η πιο πιθανή μέτρηση επομένως είναι να πρόκειται για το τελευταίο (πέμπτο, πέμπτου) κύμα της διόρθωσης. 
Η εναλλακτική μέτρηση είναι και εξαιρετικά δυσοίωνη και λίγο λιγότερο πιθανή.
Όπως αναμενόταν μετά την εξέλιξη των τελευταίων εβδομάδων οι γρήγοροι ταλαντωτές αναδρομής ξαναγύρισαν προς τα κάτω και στα δύο υποσύνολα σημείων και βρίσκονται στην ουδέτερη ανρητική ζώνη μρταξύ -0,5- -0,7 και ως εκ τούτου υποδεικνύουν περαιτέρω πτώση.
Οι 760-780 μονάδες είναι πλέον ο επόμενος ορατός στόχος.
 
Όλα αυτά τα απαισιόδοξα αναιρούνται με μία γερή άνοδο της τάξεως του 5-6% που θα σηματοδοτήσει και το τέλος αυτής της διόρθωσης που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει.

Αντιστάσεις και στηρίξεις για αύριο:

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου