Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΔ ΤΟΥ ΧΑΑ

Αδύνατη μεν, σημαντική δε η άνοδος σήμερα.
Και τούτο διότι:

1. Στο υποσύνολο των ακροτάτων σημείων περάσαμε πάνω απο το σημείο εκείνο που θα έλεγε ότι η άνοδος των δύο ημερών ήταν απλώς μία ανοδική αντίδραση σε καθοδικό κύμα που δε έχει τελειώσει.
2. Η γραμμή των τιμὠν "έκατσε" πάνω στην γραμμή της πρώτης αντιστάσεως που συνήθως σηματοδοτεί πιο μακροχρόνια διάρκεια και πολυπλοκότητα σε ένα κύμα που ξεκίνησε
   

3. Στο ίδιο υποσύνολο σημείων ο ταλαντωτής αναδρομής σταθεροποίησε την πορεία του προς τα επάνω έχοντας τμήσει τον βραδύτερο ταλαντωτή. 
 
4. Στο υποσύλο σημείων που ακολουθούν τάση είχαμε επίσης διατομή της γραμμής των σημείων περιστροφής απο την γραμμή των τιμών και κατάληξη στην γραμμή της πρώτης αντιστάσεως.

 

5. Γύρισμα απο την ακρότατη τιμη -1 του ταλαντωτή αναδρομής του υποσυνόλου των σημείων της χρονοσειράς τα οποία ακολουθούν τάση χωρίς μεγάλη δύναμη ομολογουμένως.

Η πιθανότητες για συνέχιση της ανοδικής πορείας αύριο δεδομένου ότι το σημερινό είναι το πρώτο σημείο που προστίθεται στο υποσύνολο των σημείων που ακολουθούν τάση στην χρονοσειρά μας είναι περίπου 50%.

Αντιστάσεις και στηρίξεις για αύριο:

 



Εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός γύρω απο αυτό το κύμα καθώς δεν είναι καθόλου προφανες ότι πρόκειται για έναρξη ανόδου η σύνθετης πλαγιοανοδικής αντιδράσεως στην προηγηθείσα πτώση.
  



 



  

4 σχόλια:

  1. καλησπερα σας

    πλεον ειμαι καθαρα απο την πλευρα των αισιοδοξων για την βραχυπροθεσμη τουλαχιστον πορεια του χαα.σημερα αγορασα τενεργ στο 2,90 και ευελπιστω να την κρατησω περισσοτερο απο οτι την μετκα που την εδωσα αμεσως.η αληθεια ειναι οτι τενεργ ηθελα να αγορασω απο την αρχη και σημερα μου δωθηκε η ευκαιρια αφου υπαρχει ενας μανιακος πωλητης στο χαρτι που ειδικα σημερα σου εδινε οσα ηθελες στα 2,90.εκτιμω οτι θα του τελειωσουν συντομα τα πυρομαχικα και το χαρτι θα βρει τον δρομο του.το ιδιο συνεβη και στην μετκα

    καλο βραδυ σε ολους και καλη επιτυχια στις κινησεις σας

    υ.γ σταθη η βοηθεια σου ειναι απιστευτη.σε ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας.Ασθενής άνοδος χωρίς τζίρο και γνώμη μου είναι ότι είμαστε σε ένα 4 (ξεκινώντας μέτρηση από το 410 )το οποίο 4 θα εξαντληθεί μέχρι το 300.Μετά θα δούμε νεότερο χαμηλό σε σχέση με το προχθεσινό όπου και θα τελειώσει το 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ.Γ.
    Τα νούμερα που έγραψα πιο πάνω είναι φυσικά για τον 25ρη δείκτη και όχι για τον γενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή